Favorieten

Alternatieve namen: Neef Royal
Als resultaat van de unie van de Letse ontwikkelaar Darkflow Software en de Russische uitgever Gaijin Entertainment, in de zomer van 2018 geboren spel Cuisine Royale. Iedereen die bekend is met de aangeworven shooter over de Tweede Wereldoorlog, herkent in het nieuwe product een van de gameplay-modi. Het duurde niet lang voordat de ontwikkelaars bedelden, en al snel werd ze gepresenteerd op de E3-tentoonstelling.

Ben je begonnen met het spelen van Cuisine Royale, dan moet je een survival-school doorlopen. Het project is ontwikkeld in het koninklijke gevechtsgenre, waarbij de deelnemers aan de simulator de enige overlevende moeten worden. Het is belangrijk om altijd in de actieve cirkel te blijven, want buiten zijn grenzen begint de held vitale functies te verliezen. Om lid te worden van de epische veldslag moet je de game Cuisine Royale downloaden. Er zijn drie spelmodi:

  • Odinochnyy
  • Parkeren met een andere speler
  • In een team van maximaal 4 deelnemers

Magische items om je te helpen. Ze zullen niet alleen de outfit effectief aanvullen, maar ook de hoogte van de sprong verdubbelen.

Onder bruikbare artefacten, in plaats van traditionele EHBO-kits, vindt u druppelaars die uw verloren gezondheid herstellen. Krachten zullen gebakken kip, pizza en bakkerijproducten geven. Er moet worden vermeld dat de game Kuzin Royal 100% eerlijke Luthboxes garandeert, dat elke vinder de volledige eigenaar wordt van de inhoud van de gevonden koelkast. Elk heeft zijn eigen kleine assistent-minion, die betrokken is bij het werk bij het overschakelen van de first-person-modus naar de derde.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more