Bladwijzers

Culturen Online

Alternatieve namen: culturen online, online game culturen, cultuur online verslaan, culturen 2 online

Bent u geïnteresseerd in de loop van de beschaving zijn, als je gebruik maken van de oude geschiedenis van de Vikingen, en als u wilt worden in de schoenen van een van hen, dan is de gratis browser based multiplayer online game Cultures [_1_ ] in het strategie genre - dit is wat je nodig hebt. Leuk spel interface, goed getekende personages, kleurrijke gebouwen - dit is wat maakt de gameplay leuk voor het publiek. Bovendien is het spel volledig aangepast aan de Russisch-sprekende gebruikers en vereist geen grote computer middelen nodig. Om het spel te spelen Cultures online vindt u een computer nodig

·                    Met het besturingssysteem Windows 98/ME/2000/XP/Vistax32/Seven

·                    ПроцессорIntelPentiumIII 1 GHz

·                    Memory 256 Mb

·                    Video 64 MB

·                    Internet

·                    Browser

Opgemerkt moet worden dat zonder registratie Cultures Online spel zal niet werken. Maar je hoeft geen zorgen te maken, omdat de registratie in het spel Cultures Online standaard en zal niet veel tijd. Allereerst moet u naar de officiële website van het spel en klik op de knop "Registreren". Daarna is een standaard inschrijfformulier waar je moet invoeren:

·                     Naam

·                     E-mail

·                     Kom op en bevestig een wachtwoord

·                     Lees en accepteer de gebruikersovereenkomst

Indien gewenst, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Op deze in uw Cultures online registratie is voorbij, en je meteen in het spel.

In het begin moet je de spelwereld van de vier beschikbare

kiezen

·                     Novgorod

·                     Moskou

·                     Kazan

·                     Tagil

Dan Cultures online game vraagt ​​je om de race van de speler karakter bepalen.

Hun spel twee

·                     Vikingen

·                     Aziaten

Na een race je naar de het creëren van karakters pagina, zonder welke het onmogelijk is om het spel online te spelen Cultures Online selecteren. Je moet een van de zes voorgestelde beelden (3 mannen en 3 vrouwen) te kiezen, en vervolgens aan te passen voor jezelf door te kiezen voor de kleur en de stijl van het personage. Oh ja, vergeet niet om te komen met de naam van zijn held. Alle dat is nu mogelijk om te spelen Cultures Online . Aan het begin van het spel om je de leiding over een game personage die je zullen helpen je om met het management in het spel zal worden gezet. In het spel moet je je held te ontwikkelen, het verzenden van hem ten strijde, maar vergeet niet over de ontwikkeling van het dorp.

Alle gebouwen en faciliteiten in het dorp zijn opgebouwd uit een combinatie van vier fundamentele middelen, die en moeten kunnen produceren

·                     Boom

·                     Stone

·                     Iron

·                     Goud

Bovendien, het spel geeft nog Punten van de wetenschap die nodig zullen zijn om nieuwe technologieën en glazen gevolg van de stemming van de dorpelingen te ontwikkelen - ze zijn verantwoordelijk voor de verbetering van gebouwen. Zelfstandig te ontwikkelen alle middelen van de held in Cultures Online zal moeilijk zijn, dus je moet het huren van de Vikingen dat je niet alleen nuttig voor grondstofwinning zijn.

De game bevat drie soorten wapens voor elke klasse

·                     Ax

·                     Bow

·                     Sword

De game bevat in totaal vijf kenmerken van de held

·                     Force

·                     Agility

·                     Luck

·                     Mind

·                     Endurance

Voor elk nieuw level krijgt de held 1 punt, en voor zijn werk in speciale gebouwen kunnen de prestaties van

verbeteren

Door opgesteld in de groeve

Mind te ontwikkelen in het laboratorium alchemist

Endurance studie over ijzermijn

Goudmijn gevangen luck

Agility , verkregen bij de zagerij

Game Cultures online kunt u tekens zoals kiezen:

·                     Warrior

·                     Berserker

·                     Shooter

Warriors gebruiken een one-handed wapen en een schild. Wanneer een krijger thuis is, is het nuttig om te werken in een houtzagerij en steengroeve indicatoren van kracht en behendigheid te ontwikkelen.

Berserkers liever twee handen assen die veel inspanning. Daarom, om Berserker niet thuis te zitten vervelen, is het nuttig om te werken in de steengroeve zijn.

Arrows raakte het doel op een afstand, en voor deze die hij nodig heeft om vaardigheden te onderhouden en raakte koud geest. Daarom, wanneer de schutter thuis, is het nuttig om te werken in het laboratorium van de alchemist.

Game Cultures online biedt u gevechten voeren met monsters, maar niet alleen, zoals de strijd tegen andere spelers in het spel aanwezig. Naast de mogelijkheid om clans te maken met je vrienden en clans zijn beurt, krijgt het hele eiland tot uw beschikking.

Aanmelden Cultures Online zal openen voor u de gelegenheid om een ​​duik in de onbekende wereld van plezier, reizen met vrienden die je plezier.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more