Bladwijzers

Cyber ​​Monster

Alternatieve namen: Cyber ​​Monster

Game Cyber ​​Monster - groot project voor een klasse van vrije tijd. Als je jezelf wilt geven om te ontspannen en niet nadenken over wat dan ook, moet je dit is het spel. Eenvoudig maar toch interessant en goed getekend, en met een plot. Ons oordeel - geweldig "een casual" game. Kijkend naar het schema, zou je denken dat dit project is voor de kleintjes. Echter, volwassenen herhaaldelijk toegegeven dat Cyber ​​Monster helpt hen ontspannen in de computer na een harde week van het werk.

Geschiedenis van Cyber ​​Monster online leuk en spannend. Het vertelt ons over de wereld, waaraan honderden jaren geleden gejaagd Dark Dragon. Draak ging naar het continent en verspreid over het hele land van de stukken van hun woede. Dus wilde hij controle vast te stellen op grond van kwade krachten. Hoe meer dieren op het continent besmet door "woede", hoe groter het gevaar van de blootgestelde inwoners van het continent. Alle rassen die er bestaan ​​in de wereld, besloot om zich te verenigen om de betovering van een boze draak te verslaan. Ze volgen de uitvoering en op het einde alle goede mensen van de wereld erin slaagt om zijn wereld te redden van het kwaad. Maar de profetie zegt dat de Dark Dragon kan wachten honderd jaar ...

Omdat dit spel online, is het zeker om te beginnen gameplay Cyber ​​Monster registratie vereist. Tot nu toe heeft het project geen aanpassing interface voor Russische gebruikers, maar alle controle zijn eenvoudig gepresenteerd, teneinde om te gaan met de eigenaardigheden van het spel en het beginsel van invullen van formulieren, gemakkelijk zal zijn.

Voor registratie proces is gestart, moet u op de link «Begin spel», gelegen in de linker bovenste deel van het spel te volgen.

Het zal een inschrijfformulier te openen, het invullen van dat, kunt u beginnen met Cyber ​​Monster spelen. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de nieuwe gebruiker registratie in te voeren.

Indien gewenst kan elke beginner om in te loggen om uw project gegevens in een van de sociale netwerken. Dus, kunt u zich registreren via een account in Facebook, Google, Yahoo, PayPal, die aanzienlijk kan versnellen het registratieproces.

Door in te schrijven, kunt u beginnen met het spelen van het spel Cyber ​​Monster. Honderd jaar zijn verstreken en de kwade Dark Dragon verhoogt haar hoofd weer. De mensheid maakt een periode van vreselijke mutatie. En beslissen om te vechten met de vijand Angels, een groep die leidde tot Sentinel te reizen.

Zal elke speler kunt kiezen uit verschillende klassen van karakters, waaronder zijn er:

Warriors. Extreme kracht en macht, al de gevechten zij leidinggevende posities. Ze zijn in staat om indruk te maken, zelfs de meest machtige vijand.

Magee. Deze karakters hebben een ongelooflijke magische krachten. Ze kunnen elke vijandelijke troepen hit, maar tegelijkertijd eigen verdediging - hun zwakke plek.

Priesters. Deze helden zijn in staat om hun teamgenoten te genezen en hen te ondersteunen in de strijd.

Rangers. Reizigers met ervaring. Ze vinden het moeilijk om een ​​lange tijd op een plek te zijn.

Wees snel! Het zal interessant zijn, naast speel gratis Cyber ​​Monster kan iedereen zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more