Bladwijzers

Truckers 2

Alternatieve namen: Truckers 2

Truckers 2 spel dat elementen van het racen niet alleen ongebruikelijk, maar ook meer economische strategie combineert.

Download Truckers 2 is mogelijk op enige site die een dergelijke mogelijkheid biedt. In principe het spel downloaden van torrent. U kunt Truckers 2 spel te downloaden in verschillende formaten:

1) Expanded Edition voor de PC. Bestseller.

2) Expanded Edition voor de PC. Gewijzigde versie.

3) Standard Edition voor de PC.

Speel Truckers 2 Je zal niet de volgende objecten kijken:

1. Benzinestations - bij een tankstation je zal dienovereenkomstig vul je auto.

2. STO - hier vindt u auto repareren of gewoon om ze te verbeteren.

3. Tankpark - een plek waar je de belasting zal nemen, en te sturen naar de opgegeven locatie (bijvoorbeeld brandstof voor het tankstation). Voeren dit soort vracht moet zeer zorgvuldig, want ze zijn explosief. Als je het met succes zal nemen, zal je een hoop geld te krijgen.

4. Brandstoftanks - zijn speciale objecten die zich op verschillende locaties. Ze worden gekenmerkt door een opschrift «Fuel». Met hen kunt u uw auto benzine prijs hieronder in te vullen. Tanks algemeen ver van het tankstation, dus je zal meer nuttig deze tanken zijn.

5. Referentie kiosken - objecten die naast de aansluitingen magazijnen zijn. Daarin kunt u leren over al het transport en vracht, die momenteel wordt voorbereid, en kies dan de beste goederen.

6. Semi - voorwerpen die voornamelijk op wegbermen of in de nederzettingen. Ze zijn gratis. Trailers worden gebruikt om goederen te vervoeren op speciale tractor. Het spel heeft een speciale trekkers, die alleen geschikt matching trailers zijn. Aanhangwagens standaard hun niet bevestigd.

In Road Truckers 2 met elkaar in verband alle nederzettingen. Al deze zijn aangegeven op een kaart. Naast de belangrijkste wegen in het spel Truckers 2, is er ook een verborgen weg. Op hen je kunt krijgen als deelcomponenten de kant van de aangewezen wegen.

Simulator Truckers 2 bevat een aantal karakters:

1) Neutraal bestuurders - u kunt hen ontmoeten op de weg of op parkeerplaatsen.

2) Police - hun vrachtwagens - is BMW, evenals verschillende vliegtuigen. Politie straft chauffeurs die de regels overtreden: rijden op gestolen voertuigen, het dragen van gestolen goederen. Als u een inbreuk maakt op de politie, wordt u bevolen te stoppen. In het geval van gehoorzaamheid, u een boete uitgegeven. Als je niet stopt, dan is de jacht begint voor u, en vervolgens het vuur openden.

3) Bandits - zet op de planeet. Ze kunnen aan de zijlijn staan, biedt u praten. Als u stopt, ze van je af te nemen van de goederen. Do bandieten U kunt een gestolen auto te kopen of te vragen om goederen te stelen van een concurrent.

Truckers 2 spel geeft je de mogelijkheid om verschillende soorten voertuigen:

1) Tractoren - 13 modellen.

2) Vans - 9 soorten.

3) Auto's - 12 modellen.

4) Bus.

Truckers 2 spel is zeer interessant en vrij ongebruikelijk. Dat maakt het nog aantrekkelijker!

 

Truckers 2