Favorieten

Damoria

Alternatieve namen: Damoriya

Damoriya Online - een gratis multiplayer online browser based MMOG, gemaakt in het genre van de turn-based browser strategie, de analoge wereld beroemde spel "Heroes of Might and Magic."

Als je niet vreemd magie en diep u droomt van avonturen en riddertoernooien eigen koninkrijk, het online spel Damoria voor u ontworpen.

Perfect de fantasy-omgeving, die ons Damoriya online spel geeft, is een andere factor die maakt dat je lang blijven hangen Damoria Online en genieten van de gameplay voor uren op eind.

Doe mee met het spel Damoriya niet veel tijd in beslag nemen, en haar leuke feature is gestileerd om de gaming wereld. U moet basisinformatie in te voeren, dan ontvangt u een brief over de activering van de game account en voila ontvangen - je hebt een volwaardig inwoner van dit prachtige land. Registreer Damoriya eenvoudig en duidelijk voor iedereen, zelfs een beginner in online gaming.

Damoriya online spel, dat is een waardige voortzetting van de serie "Heroes" en "Bolwerk". Veel fans van het genre vaak klagen dat het spel is geen magische component. Maar we haasten om u gerust te stellen, als alternatief hier is een alchemistisch ding, zodat u eenvoudig maken, schijnbaar elementen volledig magische dingen.

De economische component, die ons heeft Damoriya Online game, werkte serieus genoeg. Zodra u begint om het spel online te spelen Damoriya, op weg naar de ontwikkeling en acceptatie van al je rijk moet u zijn koninkrijk te verhogen door het cultiveren, en parallel uitvoeren van roofzuchtige acties, die betrokken zijn bij moorddadige oorlogen en conflicten.

Beginners starten om het spel online te spelen Damoriya kan voelen in vrede Damorii comfortabel en niet bang te zijn dat hun groeiende koninkrijk op het moment weggevaagd hordes indringers. Om dit spel te doen heeft een bepaalde buffer periode waarin u niet aan, waardoor u de kans om op te staan ​​en een aantal financiën om de posities van de gaming wereld te versterken.

Het spel is volledig gerussificeerde, en de Russische gemeenschap in vrij snel ontwikkelen. Ondanks dit, in de game wereld elke dag zijn er tienduizenden personages uit totaal verschillende landen en delen van de wereld.

Hij realiseerde zich dat voor de spelers is erg belangrijk strategisch onderdeel, game-ontwikkelaars hun best deden, komen met verschillende gebouwen en eenheden. Smederij, stallen, opleiding steekspel gronden, pensions en zelfs restaurants - alles is tot uw beschikking en klaar voor de bouw en verbeteringen. Speel damoriya weten dit feit, wordt het heel interessant. Er zijn zelfs enkele zware kanonnen als een katapult. En de soldaten kunnen speren, bogen, en het gebruik, natuurlijk, de beste zwaarden, maar een paar van de soorten van middeleeuwse wapens, die aanwezig is in het spel is te dragen.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de keuze van het oorspronkelijke gebied. Elk van de voorgestelde land heeft speciale bonussen bij de bouw van zijn kasteel op. Dit verwijst naar de selectie zorgvuldig! Sterker nog, dergelijke spellen zoals Damoriya spelen om de geest.

Vreemd genoeg, het spel heeft zijn logische conclusie. Laatste fase van de ontwikkeling van het karakter in het spel is om de eerste positie in de ranking van de spelers geworden. Hierna wordt de behoefte aan ontwikkeling verloren, maar de echte gamers kunnen blijven spelen, ter staving van hun eigen kracht en niet te laten iedereen aan te tasten op hun felbegeerde voorsprong in de lijst van de helden. Dergelijke socialisatie voegt een concurrerende factor en maakt de gameplay spannender.

Tot slot is het de moeite waard te zeggen dat het spel is gemaakt van zeer hoge kwaliteit, en haar collega's in het wereldwijde netwerk is zeer klein. En als het zwaard aan de muur is nog niet stoffig en je trouwe ros staat voor u klaar bij de deur van uw huis, kies dan niet treuzelen, eerder te registreren in het spel en bewijzen aan iedereen dat je het waard bent om de sterkste held Damorii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more