Bladwijzers

Gift

Alternatieve namen: Dar bogov, Geschenk van de Goden

Geschenk van de Goden Online - een gratis multiplayer online role-playing game, dat is een waardige gaming producten in de pijplijn. Het spel vindt plaats in een speciale magische wereld van Dar. Deze wereld staat op de rand van leven en dood, omdat de bewoners onlangs een ongekende vernietigende kracht in zijn ramp genaamd "Kara." In deze wereld zijn aan het vechten onderling goden links en rechts handen.

Doe mee met het spel Geschenk van de Goden is zeer eenvoudig en zal niet veel van uw tijd in beslag nemen. Het enige wat u hoeft te doen - is om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord voor de toegang tot het spel en uw e-mailadres, die later zal u een bericht dat de registratie voltooid geschenk van de goden te krijgen. Hierna zal je nodig hebben om hun eigen beschermheilige god, die een echte mentor kiezen. De keuze voor dit hangt sterk af van het pad van het worden en je karakter. Left Hand goden - goden van kwade krachten, dood, eeuwig lijden en verschrikkelijke wreedheid. In tegenstelling tot hen, de goden Right Hand - goden van harmonie, goedheid en rechtvaardigheid. Afhankelijk van de gekozen kant, voordat u de mogelijkheid om een ​​discipel van de Maagd, of het Feest van de Defender, of anders Terror Destruction of verdriet te worden, als je besluit om het pad van de linkerhand kiest openen. Het is belangrijk te onthouden dat de keuze van de patroonheilige slechts een keer kan maken.

Speel Gift of the Gods wil, zonder uitzondering, elke, omdat het spel is heel veeleisend op de specificaties van uw personal computer. Alles wat je nodig hebt - een computer met een browser aangesloten op het World Wide Web.

Aangenaam blij grafische component in het spel. Het zal duidelijk zijn zelfs de meest ervaren spelers. Personages en gebouwen getrokken tot in detail, en de schoonheid van de locaties kan niet stoppen me af, zelfs na vele uren spelen. Kortom, die allemaal onderdelen van een heerlijke sfeer waarin onvrijwillig ondergedompeld begint te spelen. Een gevoel alsof je in waarheid in deze meest prachtige magische wereld.

Geschenk van de Goden online spel dat iedere speler interessant en-kwaliteit ontworpen gevechtssysteem zal bevallen. Dus, de overwinning in de strijd hangt af van hoe goed je combineren de bekende soorten aanvallen u of speciale vaardigheden van het personage. Een ander belangrijk aspect is dat, onder de auspiciën van een godheid passeert scramble. In het begin, worstelt met zijn collega's tegenstanders, grotendeels bepaalt de uitkomst van de strijd geluk, maar met de ontwikkeling van je karakter, meer en meer controle over uw slagkracht van weeën krijgt. Moet niet alleen voorbij aan het feit dat het dragen van je karakter, want dit is direct afhankelijk van de hoeveelheid schade die zal worden weerspiegeld door kwaliteit maliënkolder of een goede helm.

Het belangrijkste kenmerk van het spel is de aanwezigheid van zogenaamde geschenken - speciale vaardigheden ontving karakter als hij het pad van zijn onberispelijk beschermheer god volgt. Elk van de goden geeft om zijn volgelingen is een unieke set van "gaven." Door middel van dit spel spelen online zeer interessant geschenk van de goden.

Valuta dat spel Geschenk van de Goden biedt online karakter - een zilveren medaille. Voor hen, heeft u de mogelijkheid om te kopen voor zijn wijk diverse uitrusting en wapens. Zilver kan ook worden besteed aan andere nuttige en belangrijke dingen in de reis van de held. Het geschenk van de goden om te spelen wordt steeds interessanter met elk nieuw niveau genomen, omdat met toenemende karakter, gestaag stijgt de vele kenmerken, zoals, bijvoorbeeld, aanval of verdediging.

Online spel Geschenk van de Goden - is alles wat nodig is voor iedereen die wil niet alleen het lichaam maar ook de geest te ontspannen en krijg veel plezier van online entertainment. En nog meer als je begonnen met het spelen van het spel Geschenk van de Goden met hun kameraden, is er geen twijfel over bestaan ​​dat de beschuldiging van goede gevoelens voor een lange tijd is het spel aan u!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more