Bladwijzers

Duistere leeftijd

Alternatieve namen: Dark Age

The Dark Age Game is een tweedimensionaal online spel gemaakt in de stijl van MMORPG. Hier zie je de tegenstelling van onsterfelijke vampiers en wrede weerwolven. In de game Dark Age is registratie alleen beschikbaar voor volwassen gebruikers. Om je te registreren in het spel, moet je de volgende stappen volgen:

 • Vind het spel Dark Age op internet en gebruik een zoekmachine om te zoeken.
 • Klik op de hoofdpagina van de site op de knop "Account maken".

Voordat u het registratieformulier en de tweede optie voor registratie opent via het sociale netwerk Vkontakte. Een beschrijving van aanbevelingen wordt gegeven voor het standaard registratieformulier.

 • In de eerste cel, schrijf uw e-mailadres (e-mailadres).
 • Voer in de tweede cel je gebruikersnaam voor de game in. Dit is je unieke naam.
 • Toen komen en schrijf uw wachtwoord. Het belangrijkste is om het niemand te vertellen.
 • Klik vervolgens op "Account maken".

Nadat je op deze knop hebt geklikt, ga je automatisch akkoord met de gebruikersovereenkomst van het spel.

Speel het spel Dark Age dat alleen geregistreerde gebruikers kunnen spelen. Ook moeten alle toekomstige spelers aandacht besteden aan de vereisten voor uw pc:

 • Celeron 500 MHz - Processor (CPU).
 • NVIDIA GeForce 2-serie of Intel i810G - video.
 • 128 MB - Random Access Memory (RAM).
 • 1 GB - Harde schijf (HDD).
 • 56k-modem - internet (internet).
 • Windows 98SE, ME, 2000, XP - Besturingssysteem (OS).

V Dark Age kun je het legioen vampiers of weerwolven spelen dat voor jou is gekozen. Deze tekens onderscheiden zich door de volgende functies:

 1. Vampieren - deze klasse blijft altijd bij elkaar, naast zijn bloedbroeders. Ze zijn ongelooflijk loyaal in liefde, mooi, krachtig en verfijnd. Vampiers zijn in staat offers te brengen omwille van echte gevoelens.
 2. Schakelaars - deze klasse is de snelste, is nergens bang voor en is praktisch onkwetsbaar. Ze staan ​​dicht bij de natuur en houden altijd hun rugzak bij. De transformatie van weerwolven is een pijnlijke procedure, maar hun wijsheid houdt ze altijd drijvend.

In de game Dark Age stort je je in de mystieke wereld, die boordevol gevechten, bloed en ongelooflijke sensaties is. De game Dark Age online zal je naar de wereld van de duisternis sturen, waar je een plek moet nemen in een van de donkere legioenen. In Dark Age kun je de benodigde gameclient gratis downloaden. Om dit te doen, moet u het volgende doen:

 1. Druk op de knop "Downloaden" op de site.
 2. Tik vervolgens op de knop "Download spelclient" op de pagina die verschijnt.
 3. Daarna moet je de download bevestigen door op de knop "Bestand opslaan" te klikken in het zwevende venster dat verschijnt.
 4. Volgend hierop moet je de game installeren, achtereenvolgens de aanbevelingen die in het installatieprogramma worden beschreven.

Duik in de mystieke wereld van de Dark Age-game met je vrienden, ga zitten in een van de duistere kanten of bedenk verschillende duistere coups. Dark Age online is een spel voor supporters van mystieke legendes, die voor altijd zullen blijven leven!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more