Bladwijzers

Darkorbit - Star Wars

Alternatieve namen: DarkOrbit, Dark Orbit Dark Orbit, Dark Orbit, star wars, oorlog in de ruimte, ruimte gevechten

Darkorbit online - shareware browser spel waarin om andere ruimte te veroveren om te vechten voor de middelen en wereldwijde leiderschap.

Darkorbit - is een browser online game, die in het uitgestrekte universum plaatsvindt. Aan het begin van de speler om een ​​van de drie races gepresenteerd met de volgende planeten kiezen: Mars, Venus en de Aarde. Gevolgd door de pomp en het verbeteren van hun ruimteschepen en eenheden, uittreksel mineralen en items, quests, en het uitvoeren van een verscheidenheid aan taken, deelnemen aan veilingen en aanbestedingen en, natuurlijk, om vijandelijk gebied te veroveren, het vernietigen van de vijand op hun eigen, of door het creëren van ruimte gemenebesten.

Naast de standaard in-game chat is mogelijk mondeling te communiceren, via programma's als Skype of TeamSpeak, die het spel dynamischer en sneller maakt. Het spel niet te downloaden en installatie.

Dark Orbit online gaat inbedding echt geld in het spel, maar alleen op verzoek van de speler.

Om online game DarkOrbit, gewoon een stabiele internetverbinding en een browser geoptimaliseerd om te werken met flash player spelen.

Voordat u begint met Dark Orbit online te spelen, is online registratie vereist DarkOrbit: op de startpagina, typt u in de registratie velden, je nickname (schermnaam), wachtwoord, e-mail. Kies vervolgens een game server, voorschrijven uw geboortedatum en het te accepteren "Voorwaarden en privacy beleid." Op dit, het spel DarkOrbit Register afgewerkt en te klikken op de "Play", kun je beginnen met spelen. Registreer Darkorbit - gratis!

Na de registratieprocedure, moet u kiezen voor zichzelf de Vennootschap. Hen in het spel drie

• Mars Mining Operations (MMO)

• Earth Industries Corporation (EIC)

• Venus Resource Unlimited (VRU)

Mars Mining Operations (MMO) - Dit bedrijf, eigendom van Mars, roofzuchtige heelal produceert energie;

Earth Industries Corporation (EIC) - het bedrijf dat eigendom is van de wereld, niet alleen een gevechtseenheid, en een deel van de gemeenschap;

Venus Resource Unlimited (VRU) - Dit bedrijf, eigendom van Venus, gewerkt om de ruimte en haar bewoners te beschermen.

Nadat het bedrijf selecteren, krijgt de speler een ruimteschip instap. En voor de ingang van het spel - de bonus als een bepaalde telling van game geld en militaire munitie.

Op de belangrijkste wedstrijd heeft een menufunctie controle spelletjes waarmee je kunt spelen in Dark Orbit:

Hangar - hier is de belangrijkste oorlogsschip speler droids (schepen assistenten), R. T. (Trouwe metgezel spel-speler mechanisme), beschikbare wapens en Shop.

In de winkel om nieuwe schepen, droids, wapens, munitie, generatoren, R. kopen Mechanismen, en nog veel meer ...

Clans - u kunt toepassen op de clan (clan spelers bij elkaar, waardoor ze sterker) aan te sluiten.

Pilot Profile - hier is informatie over de status, statistieken, informatie van een speler over vrienden en bonussen, evenals de vaardigheid boom (kun je bepaalde vaardigheden kopen).

Galaxy Gates - hier zijn teleporters (Alpha, Gamma, Delta, Epsilon en Zeta).

Skylab - Skylab behulp spelers verdienen miljoenen credits en breng ze op de veiling, hier is de Hi-Tech fabriek en upgrade items.

Handel - je kunt winnen luxe artikelen voor credits of koop ze in een keer.

Uridium - hier worden aangeboden voor een vast bedrag basis.

Door te klikken op de knop "Start", kunt u DarkOrbit spelen, ondergedompeld in een spannende gebeurtenis.

Begon te spelen online game DarkOrbit, wordt een venster geopend met de planetaire kaart en NPC (NPC), die zal bieden training om meerdere taken uit te voeren voor de uitvoering, die zal worden gegeven een bepaalde beloning. Voor het uitvoeren van diverse taken, en de vernietiging van de vijanden, zal middelen en orbitale valuta ontvangen, en bovendien, meer ervaring en eer.

DarkOrbit online game heeft heel wat van gaming ruimte kaarten (locaties), die zal worden verschillende stappen: het verzamelen van middelen, kan de reis naar een ander sterrenstelsel, gevecht met vijandelijke rassen, en in locaties zoals het laboratorium een ​​verscheidenheid aan middelen om te zetten en ze gewoon gebruiken om hun militaire wapens te verbeteren.

DarkOrbit online spel biedt om te winnen gevechten gebruiken de combat mogelijkheden van zijn schip:

• laser aanval - is het noodzakelijk om een ​​laser gevecht te kopen in de winkel en installeer het op uw schip

• raketaanval - rust uw schip verschillende raketwerpers in de hangar

Uridium voor resources, kunt u kopen de meest krachtige opgewaardeerd droids.

Online spel DarkOrbit is veiling, die het bieden op unieke items en artefacten kunnen winnen.

Dark Orbit online spel heeft zijn eigen valuta in het spel - Leningen en primaire bron - Uridium.

Om een ​​bepaald aantal credits verzamelen elke speler krijgt de kans om je eigen clan gemeenschap die de clan en haar leden een aantal spel voordelen zal geven creëren.

Game Dark Orbit heeft een uitstekende drie-dimensionale graphics, uitstekende dynamische en realistische race-gevechten!

In DarkOrbit spel zal interessant zijn om zowel de professionele als beginnende spelers.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more