Bladwijzers

Darksiders 2

Alternatieve namen: Darksiders 2

Darksiders 2 spel is een voortzetting van een spannend spel vol Darksiders. Dit spel combineert de stijlen en spesher role gevechtsvliegtuig.

U hebt in het spel Darksiders 2 reizen de wereld op zoek naar avontuur, vechten vijanden, los moeilijke mysteries, en op hetzelfde moment om te ervaren, nieuwe apparatuur te krijgen en wordt de meest krachtige tegenstander van zijn vijanden.

Download Darksiders 2 kun je met de officiële site van de game of op een andere site dat deze toegang biedt.

Game Darksiders II veronderstelt inschrijving in een forum waar je met andere spelers kunt chatten over de verschillende functies van het spel.

Op de site is er een video game Darksiders 2, waarin de verschillende kenmerken van het spel toont.

Om te beginnen met het spelen van Darksiders 2 op de PC, moet u eerst downloaden het spel Darksiders 2 van de site. U kunt het ook downloaden via torrent file, maar voordat dat je nodig hebt om het juiste programma te installeren.

In de video game Darksiders 2 krijgt u de gelegenheid om een ​​van de volgende personages spelen:

1. Dood - is een van de belangrijkste personages in het spel. Zijn broer - het is oorlog. Na de oorlog aangegaan gevangenschap, ging hij op zoek naar hem zonder waarschuwing bij de Raad. De dood is een zeer lastige tegenstander, hij probeert altijd vindingrijk vijanden. Om de ziel te krijgen, moet Dood sleutels van engelen en demonen.

2. Wanhoop - De dood is een echte vriend. Wanhoop van zichzelf is een rot in het vak. U krijgt toegang toe hebben vanaf het begin.

3. Ashes - voorgesteld als een vogel die een kraai lijkt. Hij assistent dood zaken in verschillende sluwe en wrede bedoelingen. As afgebeeld in zwart en groene kleuren.

4. Old Crow - het verstandigste schepsel in het spel. Hij kent alle geheimen en mysteries. Om hulp te krijgen van de Old Crow dood moest een amulet te geven met de zielen van de Nephilim. Maar Crow was niet genoeg, hij wilde dit amulet vernietigen. Dood besloten Raven te nemen, omdat hij niet kon verdragen om de vernietiging van het amulet zien. Als gevolg hiervan, Death versloeg Raven.

5. Absalom - dit is de tweede broer van de dood, maar ze hebben een slechte relatie. After Death gedood Nephilim, Avessal daagde hem uit tot een duel en verloor. Ze hadden de kans om opnieuw te ontmoeten in de Bron douche, en hier slechts voor Avessala slag eindigde in een nederlaag. Dood sloeg een tweede keer broer.

6. Samael - een demon uit het eerste deel. Hij is de baas en minnaar Lilith. Er is een sleutel tot een krachtige douche. Samael ingebeeld gevecht met de Dood, moest uiteindelijk vrijwillig sleutel.

7. Lilith - het is lieveling en liefhebber van Samael. Zij was het die de Nephilim gemaakt. Ze hielp gevonden Death Samael, maar deden dat voor hun eigen voordeel. Ze moest een aantal van de personages die ze hebben de kant van Lucifer en behoorden tot zijn leger te doen herleven.

8. Vulgrim - dit is de gebruikelijke demon die zich bezighoudt met de handel. Gedurende het spel helpt op vele manieren de dood, en de dood voor hem.

Duik in de wereld van ongelooflijke gebeurtenissen Darksiders 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more