Bladwijzers

Donkere Zielen 3

Alternatieve namen: Dark Souls III, Dark Souls 3

Game Dark Souls 3: Gothic Fantasy.

Het Japanse bedrijf From Software houdt geheime informatie bij over de voortzetting van het tweede deel van Dark Souls, en geeft het in kleine porties uit tijdens festivals, tentoonstellingen en in interviews. Van wat bekend is geworden, krijgt een aantrekkelijke foto vorm en wachten fans op de game Dark Souls 3 die beschikbaar is. Als buitenaardse krachten niet interfereren, vindt de vrijlating plaats 24. 03. 2016 in Japan, en de rest van de wereld zal wachten tot 12 april om Dark Souls 3 te downloaden.

Door de beschikbare gegevens beetje bij beetje te verzamelen, kunt u een mozaïek van indrukken en feiten toevoegen. Om te beginnen wordt Action / RPG ontwikkeld met een open wereld tegelijkertijd voor de drie populairste platforms:

  • Eén Xbox
  • Windows
  • PlayStation 4

De game zal worden verdeeld over optische schijven en met de mogelijkheid om Dark Souls 3 te downloaden op de officiële website. Het heeft twee spelmodi: multiplayer en singleplayer.

Geruchten, gissingen en feiten.

B proberen om erachter te komen de nuances van de nieuwheid, de producent van de uitgeverij in Atsuo Yoshimura, Japan, stelde vragen over de kenmerken van het speelgoed, maar hij behendig de details vermeden, bevestigen alleen dat Dark Souls 3 op pc en andere platforms inderdaad moeilijk vanaf de eerste minuten zou zijn. Dus maak je op voor een moeilijke strijd in de donkere wereld.

Van de gameplay-trailer is het duidelijk dat het product doordrenkt is met mystiek met herkenbare kenmerken van de Japanse filosofie en mythologie. Het personage dwaalt door het vervallen gebied van het koninkrijk, verkent het kasteel, bestrijdt monsters. Het is omgeven door donkere muren, verstrengeld met dode plantenwortels, en de donkere hemel hangt boven zijn hoofd.

Er was eens een held betoverd en nu wordt hij naar het koninkrijk Dranglik gestuurd om zich van zijn wereldvreemde essentie te ontdoen. Om de mysterieuze ziel te vangen, zal hij moeten vechten met bovennatuurlijke bewoners van het koninkrijk, die elkaar in het allereerste begin ontmoeten nadat ze de startklasse hebben gekozen en meteen in de schaduw van de dingen duiken.

Heroy is verbaasd over wat hij zag dat grijze, benige bewoners bidden voor de lichamen die op bomen en stenen beelden van draken gespietst zijn. Maar hij is niet voorbestemd om dit schouwspel lang te bewonderen, omdat er snel aandacht aan hem wordt besteed en de strijd begint.

ontelbare monsters vallen een ridder aan en zijn zwaard wordt nooit naar de schede gestuurd. De held wordt aangevallen door demonen van alle strepen van de onderwereld, de rebellenlegers van skeletten, door pantser bedekte reuzen, mechanische draken, driekoppige hydra's groeien uit de grond.

Hoofd van het project Hidetaka Miyazaki zei ooit dat hij het leuk vond om draken aan het begin van het spel te laten zien, dus een ontmoeting met hem is onvermijdelijk. Echter, niet veel mensen weten dat een monster van een verschrikkelijk type gedood kan worden met de hulp van mana-klasse manna, en als dit is gebeurd, ontvangt de held 27.000 zielen alleen na het starten van zijn avontuur.

Zich verplaatsen door rokerige landen, moet een personage erin slagen aanvallen af ​​te weren en de wereld om hem heen te verkennen, informatie te ontvangen van monologen van inwoners van het koninkrijk en beschrijvingen van items die overkomen. En aangezien er geen zekere verbindende verhaallijn is tussen de vorige en de nieuwe serie, kunnen de spelers zelf beslissen en raden hoe het koninkrijk Dranglik ontstond of wat de dood van Lordran veroorzaakte.

Tot slot.

Dark Souls 3 kan worden gekocht op reservatie of door te wachten op de officiële release. Waarschijnlijk zullen in het begin Dark Souls 3-versies voor gameconsoles zijn en later op het Windows-platform worden uitgebracht. Omdat de auteurs veel achterhouden, de intriges tussen de fans houden, is dit geen feit, en hoogstwaarschijnlijk zal het product gelijktijdig in alle richtingen beschikbaar zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more