Bladwijzers

Donkere Swords

Alternatieve namen: Donkere Swords

Dark Swords online - dit is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG gratis). In de fantasiewereld van online game Dark Swords, wordt u geconfronteerd met de confrontatie van brute kracht en magische krachten van de duisternis en het licht, evenals orde en chaos.

Om de Darkswords spel meedoen, moet je gaan kijken Dark Swords. Het eerste wat je hoeft te doen is een account aanmaken en uploaden van je personage ofsayta game client. Laten we eens kijken naar het creatieproces:

1) Keuze van de wedstrijd (ras bepaalt de gevoeligheid voor diverse werkterreinen): Orcs, Elves, Humans, Dwarves en Drow;

2) bepalen het beeld van het karakter (het uiterlijk, waar iedereen het kan zien): Drie mannelijke en drie vrouwelijke;

3) Kies de eerste kenmerken (ze spelen een belangrijke rol in de carrière van het personage): Sterkte, grondwet, Behendigheid en intelligentie;

4) Kies wapens: zwaard, bijl, speer en mes;

5) Kies de beginnend stad (dus je spel start): Seastone, Fort Arkijah en robijnen.

Identificatie Register in het spel Dark Swords klaar is en je het spel start. Op uw eerste binnenkomst in de online game Dark Swords, het karakter krijgt naar het centrum van de gekozen stad - ". Stairway to Heaven" van de locatie Rust je karakter uit training set uniform, krijgt in ieder geval beginnen met de helende potions. In de toekomst, je karakter als je het spel, opgeslagen, waar het spel over was voor de laatste keer te verlaten.

Speel het spel Dark Swords Online, u kunt deelnemen aan diverse ambachten: Alchemy, Vissen, Agrokultura Genetics ...

Dark Swords online game kun je wapens, uitrusting en kleding, evenals uitgezet healing potions kopen of verkopen hun trofeeën - alles wat je kunt doen in de winkels en andere retail locaties, die in het spel een stuk .

In de winkels, online game Dark Swords, er Guild en de school, waar na het verhogen van de combat level van je personage kan een opleiding krijgen en krijgen nieuwe vaardigheden, spreuken en instellingen (verhogen combat level automatisch optreedt wanneer een bepaalde hoeveelheid ervaring op het huidige niveau).

Om items en geld te slaan voor je personage in het spel Dark Swords, er zijn hotels en banken, die overvloedig in grote steden en dorpen spel Dark Swords zijn.

Speel online game Dark Swords, kun je ver gaan, maar veilige navigatie van schepen en bijzondere locaties "Port".

Een belangrijk aspect van de gameplay in Dark Swords, zijn PvP gevechten, waarvoor er plaats Arena. Kenmerk van de Arena is een eerlijk gevecht, zonder inmenging. Gelijktijdig in de Arena kan niet meer dan twee spelers of groepen spelers.

Speel Dark Swords, kunt u kennismaken met de drie scholen van de strijd magie en dienovereenkomstig drie elementen geworden: Vuur, Koud en Lightning. Vechten spreuken ten koste van 'verzet' of andere elementen, afhankelijk van verschillende parameters, het niveau van de opleiding, uitrusting en gilden.

In de wereld van Dark zwaarden, zijn er zogenaamde Religious Skills (hun 3 types). Rising Religieus vaardigheden, krijgt u toegang tot religieuze plaatsen, die kans om unieke vaardigheden die sterk verbeteren van de mogelijkheden van je karakter te krijgen.

In Donkere Swords spelen Clans gevormd kan worden (lid van de clan kan deelnemen aan clan oorlogen en ontvang een bonus, evenals grondgebied vastleggen en controle, krijgt in zijn eigen clan of gouden trofeeën van het grondgebied gecontroleerd). In Dark Swords gebeurt automatisch elke dag toernooien (hier heeft u toegang tot de winkel alchemie "Gouden Bank" en win een prijs).

In Donkere Swords hebben een kans om huisdieren (Familiar) kopen: vos, wolf en Pallas. Maar let op dat Familiars nodig uw zorg, betaling voor die hunne toewijding en vaardigheid waarmee zij zullen u helpen in de strijd zijn.

Aan het einde van de evaluatie, kunnen we zeggen dat in Dark Swords spel zal interessant zijn, want er zijn veel verschillende quests, locaties, missies, is er zelfs de mogelijkheid om de knoop harten van twee geliefden vast. Registratie Coming Dark Swords, kunt u het allemaal proberen. Maak deel uit van dit spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more