Bladwijzers

Dawngate

Alternatieve namen: Dawngate

Game Dawngate - fantastisch MOBA-strategie, waarin de rol van de automaten karakter zal aannemen. Rijden kampioen, kunt u een oneindige opeenvolging van gebeurtenissen die de verhaallijn voorbereid te nemen. Waystone Games, een bedrijf dat is de ontwikkelaar van het project, belooft dat gebrek aan avonturen niet. Perfect gebalanceerd, flexibel, plezier, diepe gameplay vangt de eerste minuten. Bovendien, het spel blijft evolueren en de administratie hoorde niet tegen de wens van gebruikers om wijzigingen aan te brengen in overeenstemming met hun belangen. Nu ligt de nadruk op de mogelijkheid om een ​​gemeenschap, een interessant verhaal, originele inhoud en de vrije ontwikkeling van de personages te creëren. Volgens de makers, in Dawngate online blijven klassieke MOBA gameplay, plus zal er een aantrekkelijke spelelementen, het nemen van zijn nieuwigheid. Passage van het spel ongetwijfeld nog veel plezier!

Terwijl het spel is onder de PTA, gedetailleerde lijst van systeemvereisten is onbekend. Maar er wordt aangenomen dat in dit geval geen obstakels zijn en kan zelfs Dawngate computereigenaars spelen met een gemiddelde configuratie. Word hulp Dawngate registratie. U moet een verzoek om te participeren in het testen van het spel, waardoor je e-mailadres op de officiële site. Hier vindt u de gebruikersovereenkomst vinden, wat betekent dat de adoptie zelf.

Gestart spelen Dawngate, moet u begrijpen wat er gaande was. Op de kaart van het spel zijn er twee belangrijke corridor. Tussen hen en om hen heen is een bos. In de wijk bossen zijn neutrale monsters die kan doden uit te werken. De belangrijkste vijanden zijn ook andere spelers. Binnen zijn er vier gangen geldautomaat. Twee van hen zijn de vijand. Ze kunnen proberen te vangen om winst te maken of op zijn minst break keer is onmogelijk om ze te grijpen. Nou, om de vijand te ergeren, waardoor hij met niets! Je moet ernaar streven om vijandelijke torens vernietigen in de gangen en op het einde naar de basis van iemand anders te breken naar het hoofdgebouw te vernietigen. Natuurlijk moet het voortbestaan ​​van tegenstanders te breken, want ze houden een uitstekende verdediging. By the way, moet je niet vergeten dat bij allen en de bescherming van hun eigen bestwil. En vergeet niet, nog een keer, verwoeste torens hebben de neiging om te herstellen en vaak vallen ze weer. Kortom, niet te vervelen! Voeg aan dit alles de behoefte aan middelen, roof, dat je moet kijken, de noodzaak om objecten in uw bezit te verbeteren, shadowing prestatie parameters van de held. Optreden als een team, moet u zich bewust van persoonlijk belang, anders wat is het punt om iets streeft? Zorgen in Dawngate online zal genoeg te fleuren uw vrije tijd zijn.

Kiezen voor de functie, kunt u zien zijn er vier opties de meest geschikte te kiezen. Je in staat om de held te passen op hun eigen manier zullen zijn, als elke optie heeft een aantal bonussen. En deze bonussen zijn effectief in bepaalde stijlen van spelen. Daarnaast zult u een set attributen hebben. Gebruik een van hen kan zijn op het juiste moment. En, natuurlijk, is om een ​​paar woorden over de kleine dingen dochteronderneming zeggen. Vanaf items zullen zes, en elk van hen is beschikbaar tweemaal verbeteren. Het resultaat is een aangename variatie in wapens, zonder die, zoals we weten kan je niet in een gevecht te gaan. Tijdens het spelen zul je geld verdienen en uitgeven op basis van uw behoeften. Bijvoorbeeld, moet u de parameter Gedaan te verhogen - kopen de overeenkomstige elementen.

Misschien op het moment dat het spel is niet zo perfect als we zouden willen, maar zeker het kan waardigheid vinden, kan je niet helpen, maar waarderen. Registreer nu om een ​​goede tijd te hebben en de kans krijgen om hun mening te uiten. Veel succes!

 

Dawngate online registratie