Bladwijzers

Days goone

Alternatieve namen: Race gon

Game Days Gone: thriller van de apocalyptische wereld.

In de zomer van 2016, in de zomer van 2016, presenteerde de Amerikaanse ontwikkelaar SIE Bend Studio op de E3-tentoonstelling haar project. Ze werden de single-player client-game Days Gone-jager met een open wereld voor het PlayStation 4-platform, waar de evenementen van een derde partij komen. Volgens de gepresenteerde aankondiging is de plot erg opwindend. Vooral zal hij de liefhebbers van allerlei rampen leuk vinden. De gebeurtenissen in het speelgoed, dit is de periode na de ramp die twee jaar geleden plaatsvond. De pandemie maaide bijna de hele bevolking, waardoor zelfs grote steden verwoest werden.

Veel nederzettingen zijn spooksteden geworden en als het leven het heeft overleefd, dan zijn dit ofwel freaks freaks of walking dead. Slechts een handjevol mensen overleefde deze gruwel, maar ze zijn verspreid in kleine groepjes door het hele land. Is het de moeite waard om ze te zoeken of is het beter om de langetermijnvraag van leven en dood te vermijden. Ze zijn verbaasd over de protagonist van de voormalige criminele diaken St. John, en nu de zwerver.

Wat is er bekend over de game.

Speel de Days Gone-game waar fans van het genre klaar zijn, en er zijn er genoeg van. De belangrijkste kenmerken van het spel zijn:

  • Lees het transport voor moving
  • Zoek nuttige items
  • Probeer met hun hulpwapens en vehicle
  • Creëer vallen voor zombies
  • Dispel attacks
  • Laadbenodigdheden en hulpmiddelen
  • Skin op welke manier dan ook

Als er geen grenzen zijn, reist de held in elke richting, ontdekt nieuwe gebieden en gebruikt hun functies in hun eigen voordeel. Landschappen, op zijn zachtst gezegd, somber bezaaid met vulkanische littekens zijn uitgestrekte open plekken langs de Pacifische kust. En eens dichtbevolkte steden voor je verschijnen in de ruïnes, waar het moeilijk is om een ​​betrouwbare schuilplaats te vinden voor de woedende wezens.

Onder hen zijn salamanders, die ooit tieners waren, maar tijdens de epidemie zijn geïnfecteerd. Hun stijl van aanvallen, slaan en vluchten. Horde meer georganiseerd en talrijk en handelt daarom harmonieus. Ze zwerven op de wegen op zoek naar voedsel en als ze eenmaal rijk land hebben gevonden, kunnen ze lang in dit gebied blijven. In hun acties kunnen eerder opgedane vaardigheden worden getraceerd en elk gebruikt zijn inherente talent. Nu zijn deze wezens verboden, of beter gezegd, ze hebben nu nieuwe principes, waarbij kracht het belangrijkste is. Het enige dat telt in deze situatie is om in leven te blijven, en alle mogelijke middelen zullen het doen, maar vergeet eerst niet om Days Gone te downloaden.

Zoals de auteurs van het speelgoed zeggen, is het altijd gevaarlijk in hun geschapen wereld en is er praktisch geen tijd voor uitstel. Het hoofdpersonage moet altijd klaarstaan ​​om de volgende aanval af te slaan. Degenen die besluiten Days Gone te spelen, moeten zich ervan bewust zijn dat dit een overlevingssimulator is, van waaruit al het andere stroomt.

Over het hoofdpersonage.

. Maar waarom werd de diaken de hoofdpersoon en waarom slaagde hij er nog steeds in de dood te vermijden? Onder zijn kwaliteiten roekeloosheid tijdens het besturen van een motorfiets. In een vorig leven maakte hij deel uit van een motorbende en sindsdien heeft hij nuttige vaardigheden behouden om te overleven. Zoals je weet, overtreden jongens op motorfietsen vaak de regels, wat leidt tot conflicten met de politie en vaak van haar weg moeten rennen. Door de jaren heen is dit het basisinstinct geworden dat helpt wanneer het nodig is om te ontsnappen aan bloeddorstige monsters.

Deacon, hoewel een negatieve held, in iPlayer Days Gone, het gebrek aan morele principes wordt ook de sleutel tot succes. Hij hanteert slim een ​​wapen en weet het te verbeteren met de materialen die voorhanden zijn. Hetzelfde geldt voor zijn stalen paardenmotor, die ook aanzienlijke veranderingen heeft ondergaan.

 

Days goone