Bladwijzers

DayZ Standalone

Alternatieve namen: DayZ Standalone

DayZ Standalone online - fantastische multiplayer game postapokalipsticheskoy onderwerpen style shooter. Het project werd opgezet als amateur Dinnom Hall toevoeging aan het spel ArmA 2 . Echter, op het einde kregen we een volledig onafhankelijke game-engine met behulp van Real Virtuality 3 . De eigenlijke gameplay is zeer realistisch. U zult aangenaam verrast worden door de kwaliteit van de graphics en de dynamiek die zich rond evenementen. Je moet terug gaan in de toekomst en ervaring in hun eigen huid wat een leven zou kunnen zijn na de ramp. Je merkt dat je Chernarus - post-Sovjet-staat. Vooruitlopend op de strijd voor het recht om te leven. U voelt wat het betekent om te verhongeren, bevriezen, lijden zonder drinkwater, en geen einde aan onbekende virussen kwetsen. Moeten leren om al deze "charmes" te overwinnen, omdat je DayZ standalone spel nam. Maar dat is niet alles. U bent omringd door vijandige zombies. En het is bekend dat er zonder principes en begrip. Ze zijn in staat om te doden voor niets, en de mensen van deze wrede wereld alleen maar te verdedigen. En dat betekent - te doden zombies - Uw dagelijkse taak. Wees voorzichtig! Na de dood van het spel - een onomkeerbaar proces. Als gedood, moeten opnieuw start het spel spelen DayZ Standalone, zonder behoud eerdere prestaties.

In een sombere toekomst zult u DayZ Standalone registratie nemen. Je hoeft alleen maar in te vullen de officiële website van het daartoe bestemde formulier. DayZ Standalone kun je gratis uitproberen gameplay. Maar ik wil waarschuwen dat een gratis account heeft een aantal beperkingen. Als je wilt spelen op volle sterkte, moet u een sleutel die permanent is en de moeite waard te kopen, in principe, niet zo veel.

Tijdens het spel zal moeten veel verschillende onderwerpen te gebruiken. Allerlei apparatuur, enorme aantal wapens, kleding voor de held, gastoestellen, transport - zonder kan dit niet doen. By the way, kan het wapen worden gewijzigd. En vergeet niet dat dit het wapen draagt. En als de lucht die je medicijnen nodig. Immers, hier verhoogd risico op ziekten zoals tyfus, dysenterie, hepatitis A, B, C, leptospirose, tuberculose, meningitis, verkoudheid en griep. Doxycycline, tetracycline, ampicilline, ciprofloxacine, penicilline, rifampicine en vaccins: U ziet het volgende antibiotica zien. Wat u zou moeten overwegen? Nou, je personage heeft een fysiologische behoeften, en dus te denken hoe om hen te bevredigen. Interessant, kan het uiterlijk van het personage worden gewijzigd. Het hangt allemaal af van je speelstijl. Bijvoorbeeld, de kleren vuil worden, stoppels op zijn gezicht verschijnt, gehavende lichaam.

Om het gemakkelijker maken om vast te houden, het spel DayZ Standalone voorziet in de oprichting van clans. In de groep van spelers zich zekerder voelen, en, respectievelijk, en zijn in staat om belangrijke wapenfeiten. Tenslotte wil de volgende kenmerken van het spel, als een verandering in het landschap om je heen als je vooruit, en de invloed van weersomstandigheden op wat er gebeurt herinneren. Degenen die proberen te spelen, nooit zeggen dat de gameplay slecht ontworpen of dat het saai was. U kunt zelf zien hoe dit prachtig entertainment, ontworpen voor drukbezette ontspanning. Veel succes!

 

DayZ Standalone online registratie