Bladwijzers

Dead Island

Alternatieve namen: Dead Island

Game Dead Island is een spannend computerspel, waarin de handelingen plaatsvinden in de eerste persoon. Dit spel is ontworpen in de stijl van Survival horror, die role-playing elementen van de schutter gebruikt.

Download Dead Island kunt u met de officiële site van de game. Download spel Dead Island mag alleen volwassen gebruikers, dat wil zeggen is degenen die een volle achttien jaar.

Je hebt een unieke kans om het spel Dead Island video te zien. De site bevat een groot aantal video's over het spel. Gameplay, missies, wapens, personages en tegenstanders: in hen kunt u veel nuttige informatie te leren.

Play Dead Island u zullen bekend zijn met alle personages zijn:

1. Xian Mei is een medewerker van het resort "Royal Palm". Het is buitengewoon intelligent en een groot atleet. Zodra ze naar het eiland kregen, zou het moeten verantwoordelijk zijn voor vele missies te zijn. Mei Xiang snel en brutaal bestrijdt zombies koud wapens.

2. Sam B is vrijwel de voormalige ster van de show-business. Hij was ooit deze rapper. Nu ging hij naar het resort om het lied, die goed kon redden zijn carrière te voeren. Hij doodt monsters te koud staal.

3. Logan Carter is een keer de echte ster van American football. Op het einde, zijn succesvolle carrière beëindigd. Een geval van zijn leven maakte een einde aan zijn carrière. Het had een enorme impact op zijn leven. Logan wordt ondergedompeld in een grote depressie. Hij is een geweldige hitter behulp projectiel wapens.

4. Parn is een voormalig officier van de politie-afdeling in Sydney. Haar carrière eindigde nadat ze besloot om haar dochter te beschermen tegen zijn officiële hetzelfde. Hij wilde zijn dochter te verkrachten, en ze schoot hem neer. Na dit incident werd ze ingehuurd bodyguard. Wereldwijd het beschermt mensen. Op een hoog niveau, het bezitten van verschillende soorten wapens, vooral vuurwapens.

In spel Dead Island Wapen onderverdeeld in verschillende soorten:

1. Melee wapen: geslepen en stomp.

2. Verbeterde wapen - een wapen voor een aantal prestaties.

3. Geïmproviseerde wapens - het bommen, mijnen en andere explosieve bouwmachines.

Elk wapen kan breken, slijten en het kan worden gerepareerd.

In spel Dead Island pc zal Je ontmoet een groot aantal tegenstanders:

1. Bums zijn klassieke ondoden. Het zelf is zeer traag en onhandig. Ze hebben een lage gezondheid. Tramps voldoen zoals vertegenwoordigd zowel vrouwen als mannen in het gezicht.

2. Geïnfecteerde - ze zijn agressief en snel. Ze hebben minder gezondheid dan normaal zombies, maar sneller slaan, is het zeer moeilijk aan te vallen. Ze worden gepresenteerd in de vorm van vrouwen en mannen. Bezitten wapens, maar slecht methaan.

3. Pestkoppen zijn gespierd zombies stijgen twee meter. Ze veroorzaken veel schade, hoewel zeer traag. Ze kunnen allemaal overal te vinden en ze zijn zeer goed bestand tegen beschadiging.

4. Zelfmoord - is het kwaad zombies wiens lichaam werd blaren. Ze kunnen maar beter niet aan te vallen op korte afstand.

5. Rammen zijn enorme zombie die zijn gekleed in een groot kostuum. Ze zijn zeer bestand tegen beschadiging. Zwakke plek ze het hoofd.

Dead Island game, die u laat kennismaken met andere tegenstanders.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more