Bladwijzers

Dead Island: Riptide

Alternatieve namen: Dead Island: Riptide

Game Dead Island: Riptide is een geweldig computerspel. Dit spel is ontworpen in de stijl van de actie. Spel Dead Island: Riptide beschouwd succesvolle voortzetting van het eerste deel van het spel.

Download Dead Island: Riptide je kunt met de officiële site van de game. Download spel Dead Island: Riptide kan alleen volwassen gebruikers. Om dit te doen, moet u de datum van zijn geboorte te geven.

Play Dead Island: Riptide u door dezelfde regels als in de eerste versie van het spel. Je moet vechten voor zijn leven. Je reist over de hele spelwereld, die wemelt van de monsters. Zombies wordt voor u klaar op verschillende hoeken.

Je hebt een unieke kans in het spel Dead Island: Riptide spelen een teken dat u was in het eerste spel. Voor deze moet je Dead Island downloaden: Riptide je game client.

Ook in het spel Dead Island: Riptide pc een nieuw personage die de vaardigheden melee zal hebben.

Voordat het spel, zie je over het spel Dead Island: Riptide video. In dit filmpje leer je verschillende chips in het spel, in het bijzonder karakter controle en nog veel meer.

In spel Dead Island: Riptide heeft verschillende soorten wapens:

1. Melee wapen: dolken, messen, zwaarden.

2. Varieerden Wapen: mijnen, granaten.

Dit is de standaard wapen. Maar je kunt zombies en materialen te vechten bij de hand. Een deel van de wapens die je kunt wijzigen. Om dit te doen moet je speciale materialen te verzamelen en vind recepten.

Hierna kunt u de schade van hun wapens te verhogen.

In spel Dead Island: Riptide pc ontmoet je met vijf tekens. Alle personages zijn sterk alleen in hun vakgebied.

Je kunt je karakter pompen op verschillende manieren:

1. Survival - in de richting die u nodig hebt om te spelen om te overleven tegen zombies. Het niveau van uw gezondheid en uithoudingsvermogen wordt beduidend hoger dan aan het begin van het spel.

2. Fight - hier moet u zich te bewijzen een echte krijger die niets vreest. Strijd verhoogt uw kritische staking.

3. Rage - in deze richting en de kracht van je aanval is sterk toegenomen. Je wordt bijna onoverwinnelijk.

Game Dead Island: Riptide zal de spelers te behagen realistische gebeurtenissen. Alle beats zullen op het lichaam van de vijand worden weergegeven, wordt het bloed worden stromende rivier en een fontein. Je tegenstanders zullen naar beneden vallen en stokken dat je ze te breken, zal vliegen naar stukken.

Speciale quests hier, moet je niet wachten. Veel quests in het spel Dead Island: Riptide gewoon plotten of optioneel. Meer quests in het spel zijn heel eenvoudig en je hoeft niet veel moeite te maken in de prestaties. Echter, sommige missies in het spel erg spannend.

Multiplayer spel Dead Island: Riptide wordt beschouwd als veel interessanter single player. In een multiplayer game kan spelen tot vier personen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more