Bladwijzers

Dead Space 2

Alternatieve namen: Dead Space 2

Spel Dead Space 2 is een van de meest opwindende computerspelletjes.

Download Dead Space 2 u alleen kunt spelen als je een volle achttien jaar. Download spel Dead Space 2 heeft u de mogelijkheid op de officiële website van het spel of een ander, die toegang biedt.

Voordat het spel, heb je een unieke kans om te zien over het spel Dead Space 2 video's. Deze video's maakt u vertrouwd met alle functies van het spel: tekens, afbeeldingen en andere elementen.

In het spel Dead Space 2 pc speel je bekend met de volgende tekens:

1. Isaac Clarke is de hoofdpersoon. Dit karakter was in het eerste deel van het spel. Isaac was de enige persoon die het schip "Ishimura" overleefd. Na enkele gebeurtenissen in het spel, bevond hij zich in een toestand van bewusteloosheid in het station Titan. Haar voornaamste taak is om het spel Obelisk vernietigen. Als hij dat niet doet, zal het een leven lang lijden.

2. Hans Teydmann is erfelijk directeur station Titan. Hij heeft de hoogste rang in het maatschappelijk middenveld. Hij was het die het project Obelisk gelanceerd en wordt beschouwd als de belangrijkste tegenstander van Isaac. Isaac beheert nog steeds om het te vernietigen.

3. Ellie Langford is een pilot. Ze was erg gelukkig om te overleven in de wrede aanvallen nekromorfov. Ze is erg mooi en kan verschillende soorten machines te beheren. Omdat Strauss verloor zijn oog, maar dat belette niet dat haar kans om te ontsnappen. Samen met Isaac overleefd.

4. Nolan Stross is een personage die lijdt aan psychische stoornissen. Hij viel in een verschrikkelijke waanzin. Vanwege zijn ziekte hij zijn vrouw en sojabonen zijn zoon had gedood. Het was tijdens een van de aanvallen.

5. Daina Le Guin is yunitologii fanaat. Vroeg in het spel helpt het om Isaac, maar al snel zal iedereen weten dat het doel - is een project van de Obelisk. Ze sterft van de aanval machines.

6. Nicole Brennan is Girl Isaac. Zij overleed op zijn schip drie jaar geleden. In het tweede deel van het spel maakt gebruik van het uiterlijk van het meisje obelisk te onderwerpen Isaac.

In spel Dead Space 2 Wapen meest uiteenlopende

1. Flashlight - het eerste wapen van de hoofdpersoon.

2. Plasma cutter - is een onderwerp voor het snijden van gesteenten.

3. Herschilderd plasmasnijder - het is gratis wapen die zich in het eerste deel van het spel.

4. Pulse Rifle - dit leger-soort aanvalsgeweer.

5. Laser Rifle - voor industriële snijden ertsen, zwaar gereedschap

6. Pijpsnijder - een speciaal apparaat voor spot snijden, enz.

7. Vlammenwerper - een industriële brander, waterstof.

8. Klinkhamer - een apparaat dat klinknagels schiet.

9. Slijpmachine - is een puls doorslijpmachine, industrieel.

10. Sniper rifle - een wapen dat het doelwit stakingen op een afstand.

11. Contact mijnen - is een machtig wapen.

12. Drotikomet - een wapen dat wordt gebruikt om diepe monsters te nemen.

13. Macht pistool - deze handleiding versneller gravitonen.

14. Pols gun - een eenvoudig wapen dat op de uitdagende levels verschijnt.

Spel Dead Space 2 is vol met verschillende missies en onderverdeeld in hoofdstukken.

Alleen echte gamers onder krachten spel Kerstman Space 2.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more