Bladwijzers

Dead Space 3

Alternatieve namen: Dead Space 3

Game Dead Space 3 is een fascinerende sci-fi computerspel. Gebeurtenissen in dit spel ontwikkeld door een derde partij. Dead Space 3 - het is een shooter, die veel won.

Download Dead Space 3 U kunt alleen spelen als je een volle achttien jaar. Download spel Dead Space 3 heeft u de mogelijkheid op de officiële website van het spel of een ander, die toegang biedt.

Voordat het spel, heb je een unieke kans om de pro spel Dead Space 3 video's te zien. Deze video's maakt u vertrouwd met alle functies van het spel: tekens, afbeeldingen en andere elementen.

Het spel Dead Space 3 te spelen zul je geleidelijk geconfronteerd met de volgende tekens:

  1. Isaac Clarke is de hoofdpersoon van het spel. Dit karakter - is de hoofdpersoon van alle speelstukken. Hij vliegt naar de planeet Tau Volantis, om zijn vriendin Ellie Langford vinden en te vernietigen epidemie veroorzaakt obelisken. Hij was in staat om een ​​hallucinatie te overwinnen.
  2. Ellie Langford is een pilot. Samen met Isaac deelgenomen aan gebeurtenissen in stntsii Titan. Was met Isaac in intieme relaties. Ze wilde een manier vinden om hun vijanden te overwinnen. Ellie dacht dat Isaac is overleden.
  3. John Carver is een van de overlevenden van de ploeg EarthGov. Kwam op dezelfde planeet met de activering van de obelisk en een vreselijke epidemie nekromorfov. Door zijn vijanden vermoord zijn vrouw en zoon.
  4. Robert Norton is de kapitein van het ruimteschip "Eudora." Hij was ook een van de overlevenden van de ploeg EarthGov. Hij is betrokken geweest bij het zoeken naar Ellie Langford. Ook tijdens het spel helpt Isaac en Carver. Hij is jaloers op Ellie Izak.
  5. Jacob Arthur Danik is yunitologii. Ook is hij de leider van de extremisten. Hij is de belangrijkste antagonist in het spel. Het hele spel probeert te bemoeien met Isaac. Aan het einde van het spel werd gedood.
  6. Jennifer Santos is een wetenschappelijk als een teamlid Ellie Langford. Aan het einde van het spel sterft.
  7. Austin Buckle is een van de overlevende leden van het team Ellie Langford. Overleden aan bevriezing.
  8. Piloten Mark Rosen en Locke zijn piloten verzenden "Eudora." Gedood in een felle strijd.

Speel het spel Dead Space 3 pct u zal per hoofdstuk. Alle in het spel 19 hoofdstukken.

Zeer veelzijdig in het spel Dead Space 3 Wapen:

1. Granaatwerpers.

2. Zaklampen.

3. Verscheidenheid van kotters.

4. Verschillende soorten geweren.

5. Truborezki.

6. Vlammenwerper.

7. Hammer.

8. Contact mijnen.

9. Cannon.

10. Verscheidenheid van pistolen.

11. Drotikomety.

12. Plasmasnijder.

Game Dead Space 3 rijke tegenstanders. Totaal in Game 2 classificatie

1. Necromorph.

2. Mensen.

Nekromorfami grootste groep van tegenstanders in het spel.

Game Kerstman Space 3 zal je niet alleen hun personages, ongewone wapens te trekken, maar de graphics en allerlei missies. Ook zal het spel Dead Space 3 verwend worden met downloadbare content. Hen in het spel meer, 'ontwaken', en anderen. Met nieuwe inhoud kunt u geavanceerde wapens gebruiken, kiezen uit verschillende kleren, alsmede verbetering van zoekrobots.

Trakteer uzelf op een ongelooflijke hoeveelheid emotie met de hoofdpersoon, Isaac, zijn vrienden en zijn vijanden.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more