Favorieten

Deadvide

Alternatieve namen: Deadvide

Game Deadvide - postapokapsticheskaya multiplayer role-playing game browser fiction genre. Iedereen die geïnteresseerd is in de gebeurtenissen van de nabije toekomst en wil weten wat er zou hebben overleefd op Aarde gewijzigd, is het raadzaam om de officiële website te bezoeken Deadvide online en deel gaan uitmaken van avontuurlijke activiteiten. Er is iets gebeurd dat zou zijn gebeurd. Got Game farmaceutische bedrijven met hun ervaringen. Hun werk leidde tot deze catastrofe. Als gevolg van ondoordachte experimenten verspreid verschrikkelijke pandemie, die voor altijd veranderde de menselijke vorm. Vanaf nu hebben de mensen van de wereld verstoken van intelligentie wezens geworden. Zombies zijn uit op bloed en weten niet wat ze doen. Alleen een ervaren leider die in staat om de orde te herstellen in hun gelederen, ordenen en aan lichaamsbeweging te doen. Doe mee met het spel draait Deadvide nieuwkomers zoals generaals, en dan zal alles afhangen van u persoonlijk en van de inspanningen die geen spijt van zult krijgen in de naam van het bereiken van het doel.

Voor Deadvide spelen, geen hoge systeemeisen nodig. Uw computer moet verbonden zijn met het internet, maar biedt wel de gebruikelijke gameplay zonder glitches. Deadvide registratie duurt slechts enkele minuten. U moet een naam karakter, e-mail rapport te voeren, een wachtwoord en geef de vloer en kies een van de bonussen. Klik ten slotte op "Start" en ga moedig in de onbekende wereld van de toekomst.

Om het spel online te spelen moet Deadvide beslissen met behoren tot de klasse. Er zijn drie klassen van mensen en hetzelfde voor vrouwen. Ze verschillen in sommige aspecten. Iedereen heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zoals we weten, niets is perfect gebeurt niet.

Elke nieuwkomer bood een van de bonussen, die is ontworpen om Deadvide spel succesvol te starten. Laten we ze opsommen, en wat meer is zal u - het is een kwestie van smaak. Dus dit de hoeveelheid geld in het bedrag van 100 Z, die je kunt kopen wat het wil, willekeurige artefact dat een impact hebben op de kenmerken van wapens en zombies, 20 verschillende wapens of zombies heeft samen met de cel waarlangs verhogen de kans op een succesvolle aanval.

Taken die je confronteert online game Deadvide, veelzijdig en zeer interessant. Je zal beginnen met de aanleg en verbetering van een eigen database, het trainen van zombie-vormende eenheden, zodat hun armen krijgers, strategie-ontwikkeling. Passende opleiding - de sleutel tot succes in de strijd. Leer hoe u correct ingesteld het pistool op het slagveld, toon uw strategisch talent - en gedetailleerde statistieken na de automatische strijd zeker zal bekoren. En het is leuk om de vruchten van uw arbeid te plukken! Immers, de overwinning worden bijgeschreven op je bepaalde bonussen. Vergeet niet dat, ondanks het feit dat de gevechten automatisch gebeurt, heb je een kans voor iedereen om de vlucht van een vogel te observeren. Waar bent u geconfronteerd met de vijand, het vechtsysteem in de stijl van Tower Defence werkt altijd hetzelfde. U kunt zich meten in locaties zoals de oever van de rivier, lege stad, jungle en vele anderen.

Geachte nick, zuigen vaardigheden van je karakter. Laat het onoverwinnelijk geworden, en je zult trots op zijn schepping! Deadvide - een spel waarin een veel hangt af van jezelf. Mis de kans om invloed op de geschiedenis van de toekomst niet te missen. Laat de thuisplaneet van de plaag en Lof in de virtuele wereld zijn naam. We kunnen alleen maar wensen dat fortuin was gunstig voor u. Meld je nu aan en plezier voor de meest spannende tijdverdrijf!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more