Bladwijzers

Deepolis - onderwateropnamen

Alternatieve namen: Dipolis

Online spel Dipolis - gratis browser-based strategie spel met driedimensionale graphics. Bigpoint bedrijf ontwikkelde een origineel project van zijn soort die belangrijke voordelen heeft in de huidige online games. Speel Deepolis'll duik in de diepten van de onderwater ruimte. Dat is hoe de wereld van de toekomst na de opwarming van de aarde. Word eigenaar van de onderzeeër en ga op om het te winnen vlakten van de oceaan zal Deepolis online registratie helpen.

Systeemvereisten voor het spel zijn minimaal:

• Processor Pentium 3 1GHz

• 16MB videokaart

• ten minste 128 MB RAM

• Besturingssysteem - XP / Vista / Windows 7

• Internettoegang

• browsers - Internet Explorer, Mozilla Firefox of Opera

Registreer Deepolis ongecompliceerd proces. Het zal niet veel tijd in beslag nemen, omdat het downloaden en installeren van het spel is niet vereist. Doe mee met het spel Deepolis moet u de volgende gegevens in te voeren:

1) Nickname - make-up een naam waaronder je speelt;

2) Gebruik een wachtwoord dat moet worden herhaald voor betrouwbaarheid in de volgende regel;

3) E-mail adres - voor feedback;

4) Selectie gaming server (mits Europa1, Test server Europe2, Amerika1)

5) Geboortedatum;

6) Uw instemming met de voorwaarden van het spel.

Na het invullen van het inschrijfformulier, klik op de knop Registreren en Dipolis online zal u unieke bewoner van de onderwaterwereld. Ondergedompeld tot een diepte, kunt u kiezen uit een van de drie kasten, die vechten niet alleen om te overleven, maar ook de macht om de zee ruimte.

Biedt online game Deepolis beslissen wat meer naar de zin van de volgende cast:

• Nauta (Nauten)

• Siona (Scion)

• Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta - neutraal cast, het omgaan met handel en onderzoek. Zij zijn afstammelingen van de wetenschappers die weten te overleven. Vreedzame factie die de meest evenwichtige boten bezit mogen handelen op een vijand stations kasten.

In Zion de sterkste defensieve systeem. Deze zeer beschaafde inwoners van de onderwater koninkrijk uitgerust hun boten beschermd. Ze kunnen dicht bij de stations Nauta zwemmen en met hen samenwerken. Maar grondgebied dzhafnarov ze beter niet te benaderen, als de laatste zou het vuur te openen zonder waarschuwing.

Dzhafnary agressief en militant geconfigureerd. Hun totale boot is geschikt voor veel apparatuur. Nucleaire technologie is hun voornaamste interesse. Ook verslaafd aan olie ontwikkeling. Deze kaste is beschikbaar om de handel met vondst, maar tegen vijandige Zion beter om weg te blijven.

Dipolis spel heeft een goed ontwikkeld economisch systeem. Je gaat zwemmen in watervoorraden, die vervolgens kan worden verkocht. Voor succesvolle transacties nodig om het proces van prijsschommelingen in grondstoffen te onderzoeken. Nog in het spel is er zoiets als reserve, om te helpen Deepolis spelen veel interessanter.

System PvP (player confrontatie systeem) is heel simpel. Deepolis online arsenaal bestaat uit:

• akoestische geweren

• torpedo

• bommen

Kiezen doel nederlaag, doe je best om hem neer te schieten. Overwinning brengt gevecht punten, die je toegewezen rang. Rivalen zijn niet alleen mensen, maar de monsters die in de onderwater ruimte leven.

Speel het spel Deepolis online is mogelijk met behulp van deze combat modes:

• Battle kasten en clans

• headhunting

• modus intelligentie

Wees voorzichtig, gevaar loert om elke hoek en op elk ogenblik kan het gebeuren dat je hebt om jezelf te verdedigen. Na route loopt door vijandelijke bastions en forten. Vergeet niet, hoe meer je clan is het veiliger gevoel, maar met dezelfde strijd waarin invoeren ambitieuzer.

Deepolis online game herbergt diverse zoektocht taken waarvoor prestaties zullen middelen, game valuta en zelfs modules bouwt voor het schip. Taken worden georganiseerd, zodat je verzoeken om de economische, onderzoek en militaire missies uit te voeren.

Valuta online games Deepolis onderverdeeld in:

• Nam

• Helix

Prevalentie dorpen, het dient ook om items te kopen. Een Helix is ​​een premium valuta, verdienen dat veel moeilijker.

Speel online game Deepolis eventueel verhuizen naar niveaus bijna onbeperkt. Sommige spelers zelfs oplopen tot level 100, maar het is niet kapel. Newbies kan moeilijk om zich te vestigen of doet geen keuze. Stel dat een besluit over groepsband. Maar niet de moeite op dit. In dergelijke zaken, het spel is loyaal en al op de 5e niveau, is er de mogelijkheid om te verhuizen naar een andere clan. Met elk niveau sterker en wijzer. Wat eerst was zwak, zoals wapens gebruikt, wordt het perfect. Dus het is veilig om vooruit te streven, en, misschien, een nieuw record!

Doe mee met de bewoners van de onderwaterwereld en genieten van de kleurrijke gameplay games, reizen in drie dimensies, een verscheidenheid van acties die worden uitgevoerd! Het unieke idee van het spel is zeker indruk te maken! Laat geluk blijft trouwe metgezel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more