Bladwijzers

Defenders of Ardania

Alternatieve namen: Defenders of Ardania

Processor: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

RAM: 1 GB

Video: 256 MB geheugen

Schijfruimte: 1 GB

Defenders of Ardania - een strategie spel dat de beginselen van de klassieke turn-based strategie genre en populaire moderne verdedigingstorens combineert. Defenders of Ardania 2012 neemt ons mee in een heel vrolijk plaats spel universum en nooit in vrede leven. Elke dag is er iets uit de gewone en verdedigers Ardanew constant vechten met de invasies van de demonen vallen de verschrikkelijke beesten, en zelfs wakker eeuwige kwaad. Bij de volgende plaag arme mensen haasten op volle toeren om zijn koning om hulp. In Defenders of Ardania 2012 werd pct nieuwe plaag ondode hordes die kruipt uit het houtwerk en de arme boeren hadden geen manier kunnen omgaan met de doden tot leven komen, wat betekent dat goed, maar rechtvaardige heerser weer moet nemen het zwaard in de hand en ga kamperen voor de redding van zijn volk.

Gameplay

Defenders of Ardania 2012 pc is een kruising tussen conventionele "torentjes" en een eenvoudige strategie van indirecte actie. Ongebruikelijk voor klassieke strategieën zeer succesvol samengevoegd in Defenders of Ardania, waar je niet alleen op hun grondgebied kan verdedigen, maar ook een snelle tegenaanvallen en massale aanvallen, die de dreigende overwinning garandeert uitvoeren. De ontwikkelaars besloten om een ​​beetje meer vrijheid en mogelijkheden om de speler gelijk met zijn computer tegenstander te geven. In Defenders of Ardania 2012 kan speler bouwen talrijke vestingwerken, en sturen naar de vijandelijke basis te bestormen een enorme hoeveelheid van zijn troepen na het bekijken van deze - te bereiken die of niet, omdat de vijand slaapt niet en bouwt zijn eigen verdediging met de grootste zorg, zodat strakke cavalerie aanvallen redoutes niet doordringen.

Battle zonder te vechten

Natuurlijk zal de vijand niet wachten tot je offensieve en stuurt zijn troepen om uw vesting te veroveren, hier zullen we moeten wachten tot de eerste verrassing - de marcherende troepen, naar elkaar toe bewegen, leuke en plechtig voorbij gaan zonder zelfs het aangaan van een beetje gedoe. Aanvallende troepen in beschermende maatregelen niet sterk deelnemen, waardoor deze bezetting aan de genade van de vestingwerken, en hun belangrijkste taak - om de verdediging van de vijand te breken. Alle gevechtseenheden zijn gemaakt in overeenstemming met alle canons verdedigingstorens, onder jouw controle krijgt verschillende soorten troepen dan combat prestaties, simpel gezegd, zullen sommige troepen snel lopen, de tweede slagman, en anderen in staat om vijandelijke forten te vernietigen zal zijn. Bouwen ontelbare eenheden Defenders of Ardania wordt niet gegeven, dat een strikte limiet gebruikt, echter, stervend op vijandelijke troepen schansen, zal u toelaten om toegang te krijgen tot een ander deel van de productie "kanonnenvlees" en golf na golf zul je de vijand te vernietigen om de volledige en onvoorwaardelijke overwinning versterken . Op een bepaald niveau, zal u geven aan de hand van een unieke eenheid, held geschikt zijn voor gebruik op het slagveld zijn krachtige vermogen. Onderscheid de held op het slagveld zal niet moeilijk zijn, want het zal sterk onderscheiden van de menigte is ongelooflijk groot. Zoals voor de bescherming, van niveau naar niveau, zul je meer en meer mogelijkheden om uw hondsdolheid te verbeteren, het zal gouden munten nodig. Het economisch model van het spel is eenvoudig te horror en iets speciaals doen voor de winst van Financiën doen is niet nodig - het geld wordt automatisch verzamelen, je moet ook verstandig alleen besteden.

 

Computerspel Defenders of Ardania