Favorieten

Desert Operations

Alternatieve namen: Opera dessert, dessert operaties, operaties Desert, Operation Desert Storm

Online spel Desert Operations - gratis browser spel economische en strategische genre. Dit is een project van Looki, het idee van die geïnteresseerde liefhebbers van militaire gevechten. Uitgegroeid tot een uitstekende algemene en leiden de troepen van de ene kant van het conflict, ontwikkelen en overstuur zijn militaire basis, bezitten moderne technologie - Desert Operations online in real time klaar om alles te geven.

Om in de cyclus van spannende gebeurtenissen, Desert Operations vereist online registratie en hebben de volgende systeemvereisten:

1) Besturingssysteem Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Processor 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3) Geheugen 256 MB

4) Videokaart 64 MB

5) Internetverbinding

Registreer Desert Operations - het is een uiting van uw wens om een ​​bewoner van de spannende wereld van online games. Aanvullende instellingen zijn niet nodig. Doe mee met het spel Desert Operations gebeurt als volgt:

- Voer de naam

- Bestaand e-mailadres

- Geeft u het wachtwoord

- Zet een vinkje in dat acceptatie van de

Speel online game Desert Operations zal beginnen met een kleine basis. Omdat u de rechtmatige eigenaar ervan, zorgen te maken over de opbouw van de noodzakelijke voorwerpen, te weten:

• Generale Staf

• University

• winkelcentrum

• Bank

• Fabrieken

• Barakken voor medewerkers

• Huizen

• haven en luchthaven

• mine

Zonder controle of Staff vechten onmogelijk wordt. Door de Generale Staf U vindt de lucht en over zee vloot.

De universiteit bedacht en produceerde een andere techniek. Er is ook anders onderzoeken. Je krijgt technieken leren en leren om dieselgeneratoren, verschillende soorten raketten, kerncentrale, bommen, wapens, armor, en meer te produceren.

Mall is noodzakelijk om de handel en economische betrekkingen te onderhouden. In een tijd kan worden ingesteld voor de veiling 10 posities, en kopen tot 60. Goederen zijn hulpbronnen zoals goud, munitie, olie en andere binnenlandse productie.

De bank houdt u uw spaargeld en verschillende waarden. Plus een percentage van de investering.

Mine is een plaats van ontwikkeling en productie van oliebronnen in het spel een zeer waardevolle bron.

Fabrieken de kans geven om hun eigen originele spullen produceren en brengen aanzienlijke inkomsten aan de eigenaar.

Van fabrieken in dergelijke bedrijven moeten hun soort

Olie

Militaire

Arms

En, natuurlijk, huizen en barakken zijn nodig om de burgerbevolking en de militairen te organiseren.

Zoals je kunt zien, Desert Operations online game elk gebouw bepaalt haar functie. Alleen als er voldoende data objecten en hun ontwikkeling, kan je het gevoel dat je klaar bent voor militaire actie.

Speel Desert Operations zal moeten om zich te verdedigen tegen aanvallen van vijanden aan te vallen en terug te winnen van het grondgebied van rivalen. Bouw een machtig leger van verschillende eenheden. De structuur van je troepen kunnen tanks, vliegtuigen, infanterie, marine. Een gespecialiseerde units, ontworpen voor de verdediging landgoederen. Toekomt Desert Operations in totaal online spel 38 soorten eenheden. Ze zijn allemaal uniek. Elk heeft zijn sterke punten, maar ook enigszins kwetsbaar. Om de kwaliteit van hun werk, en gewoon bestaan, moet aan bepaalde voorwaarden te creëren. Bijvoorbeeld, de nodige brandstof voor elke verschillende uiteenlopende aantal beschikbaar om te zorgen voor de betreffende gebouwen.

Voordat je durft om de geselecteerde vijand aan te vallen, maken een verkenning. Het spel is een functie van spionage. Er zijn speciale satellieten en stealth vliegtuigen. Alleen een goed geplande en weloverwogen actie zal slagen! Speel Desert Operations - het betekent om hun strategische vermogen om intellectueel potentieel leidinggevende referenties gebruiken zijn. En hoe meer kracht wordt uitgeoefend, zal het zoeter een overwinning zijn! Versloeg tegenstander wordt gedwongen om 33% van de gebouwen produceren grondstoffen geven. Stel je eens voor hoe leuk zal dit de vijand te verslaan!

Resources - dit is de eerste assistent bij de ontwikkeling van militaire macht. Olie en diamanten in dit opzicht letterlijk onvervangbaar. Ook kan niet zonder kerosine, munitie, brandstof, goud en natuurlijk geld.

Om te overleven te vereenvoudigen in de harde wereld van Desert Operations, podyschu bondgenoten. Maak je eigen of lid van de alliantie al gevormd. Onderhouden vriendschappelijke betrekkingen tussen de allianties, en voel hoeveel gemakkelijker het de oplossing voor veel problemen zou zijn.

Speel online game Desert Operations kan, evolueert zonder beperkingen. Na een bepaald aantal punten bereikt, ga dan naar nieuwe game levels. Aanvankelijk, het spel biedt een virtuele assistent. Hij in staat om aan te geven zal zijn dat waar beter te bouwen op uw perceel, om nuttige aanwijzingen over de verschillende acties. Beginner kan gemakkelijk opgenomen, zonder angst voor een aanval vanaf de zijkant. Evolve rustig totdat totdat je 2000 punten. Dat is wanneer de immuniteit eindigt. Als het wordt de agressor voor die tijd, pas op wraak tegenstander. Houd in gedachten dat hoe hoger je level, hoe hoger het niveau van de vijand. Het spel is ontworpen zodat de ontwikkeling optreedt in parallel.

Online Game Desert Opera zal u niet verlaten niemand onverschillig strateeg!

Integendeel, lid worden van het spel en neem deel aan intellectuele wedstrijden veel gamers! Laat glimlach fortuin, en u geniet van het plezier van hun prestaties!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more