Bladwijzers

Destiny 2

Alternatieve namen: Destiny 2

Destiny 2: de mensheid is in gevaar.

Drie Amerikaanse bedrijven (Bungie, High Moon Studios en Vicarious Visions) werken eraan om de game Destiny 2 de perfecte voortzetting van het eerste deel te maken. Het project wordt gepresenteerd in het vlak van het sci-fi-genre, waarin een multiplayer-shooter van een leidende persoon perfect is geregeld. Platforms waarop Destiny 2:

beschikbaar zal zijn om te spelen
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PK voor Windows

Het belangrijkste thema dat het spelproduct doordringt, is het teruggeven van verloren posities. Dit concept is vrij uitgebreid en omvat macht, wapens, bezittingen en dergelijke. d. De auteurs van computerverhalen houden ervan om de mensheid op het punt van uitsterven te zetten, en dwingen hem om een ​​uitweg uit de laatste krachten te zoeken. In deze situatie wordt het meteen duidelijk dat de strijd die voor ons ligt, verwoed, wreed en lang is. Wat er aan de hand is, brengt de speler naar de verre toekomst, wanneer technologieën zoals en grote hoogten bereiken, maar zij ook de oorzaak van de dood werden.

Overleef koste wat kost.

Download Destiny 2 kan in de herfst van 2017 zijn en degenen die erin slagen om vooraf te bestellen, ontvangen extra spelditems, inhoud en toegang tot extensies als bonussen. Welnu, nu kan iedereen kennis maken met de functies van het spel, te beginnen met de plot. Mensen hebben de ruimte al lang onder de knie en hebben naast de voordelen nieuwe problemen gekregen. Het bleek niet minder vijanden te zijn dan op aarde, waaronder het leger van Gol beroemd is om zijn bijzondere wreedheid. Ze is nooit verloren, maar misschien is dit haar zwakte, omdat ze te zeker van zichzelf is. Het Rode Legioen valt aan en verwoest de werelden, en nu is het object de laatste stad geworden waar nog mensen over zijn. De bewakers die hem bewaakten, verloren de unieke krachten waardoor ze het horloge konden houden. Nu hebben mensen hun laatste hoop op bescherming verloren en zijn ze gedwongen de stad te verlaten, op de vlucht.

Maar er zijn altijd dappere zielen die de agressor niet willen verdragen. Ze zijn klaar om te rebelleren en verzamelen zoveel mogelijk kracht. Beginnend met Destiny 2 play. Het is noodzakelijk om een ​​beroep te doen op de overblijfselen van de krachten verspreid over het zonnestelsel om hen te verzamelen tegen Goul en zijn legioen. Alleen door alle middelen te gebruiken, en ook door samen te leren hoe te handelen, is het mogelijk om je eigen huis en alles wat is weggenomen terug te geven. Om dit te doen, zul je een enorme selectie wapens hebben, en de ontwikkelaars hebben rekening gehouden met de verzoeken van gamers en een reeks willekeurige karakteristieken geannuleerd. Als het vroeger dagen en weken duurde om de prestaties te verbeteren, kun je je nu richten op het vervullen van de missie, wetende dat het pistool je niet in de steek zal laten.

Onder de te bezoeken plaatsen:

  • Nessus Planet of the World. Hierop vind je echte schatten. De bewoners hebben hun verblijfplaats getransformeerd in de wereld van auto's die zich binnen en aan de oppervlakte bevinden.
  • Io satelliet van Jupiter. Hij is geïnteresseerd in zowel mensen als machines van de planeet Nessus, en hij moet worden beschermd tegen de invasie van het Legioen, die op zoek is naar een nieuwe bron van kracht hier voor toekomstige veroveringen.
  • Titan bedekt met watersatelliet van Saturnus. Vanuit de diepten sluimert hier en daar het bewijs van het menselijke ras. Alleen kleine dorpen en constructiebinnenschepen liggen nog steeds aan de oppervlakte. Echter, onder hen in het donkere water schuilt iets vreselijks.
  • Laatste nederzetting van mensen op aarde. Het is gebouwd onder de Zwerver, die hem voedt met zijn energie en als bescherming tegen de vijand dient.

V Destiny 2 in het aangezicht van "Avangard" vindt u een krachtige bondgenoot, die wordt geleid door een drietal Guardians, die het leger van uitrusting voorziet. Hun leider Cade 6, die besloot om een ​​zwerver te worden en nu door de woestijn dwaalt. Als je je bij hem aansluit, wacht je op een gevaarlijk avontuur.

 

Destiny 2