Bladwijzers

Destiny Online

Alternatieve namen: Fate live

Destiny Online - gratis multiplayer online browser based MMOG, gemaakt in het genre van de MMORPG. Het lijkt erop dat het meer kunt u denken aan in deze industrie igroproma, maar de ontwikkelaars geplaatst gezichten op deze hoogte, en dat is niet overdreven. Destiny online game gebaseerd op de confrontatie van engelen en demonen.

Inschrijving in Destiny spel is eenvoudig en begrijpelijk voor elke gebruiker. Na het invoeren van het spel, wachtwoord en e-mailadres, moet u de activering van je account en karakter keuzes te bevestigen zal dat check Destiny voltooid markeren. Destiny online spel waarin zal niet vervelen.

Dankzij flash-game-engine op de foto ziet er erg levendig en aangenaam voor het oog geanimeerde diverse voorzieningen en maakt over het algemeen goed te kijken naar elk object zorgvuldig. Wat kunnen we zeggen - de ontwerpers deden hun best.

Een van de moeilijkste keuzes die zal verschijnen voor u aan het begin van het spel - White-winged angel of een woeste demon - die hetzelfde spel uw protege zal zijn. Goddelijke Kracht van Chaos Army of - mee eens, heel zwaar, maar ze zijn niet Menie interessante keuze.

Geweldig, hoewel een beetje wervelende klassensysteem biedt personages die we spelen Destiny Online. Gelukkig is de forums op het spel alle klassen beschreven heel zorgvuldig, zodat elke speler vanaf het allereerste begin tot de stijl van spelen te bepalen en ontwikkelen van je personage precies zoals het is vereist door specialiteit.

Task systeem geĆÆmplementeerd in het spel, eerst als assistent-in-spel, dankzij haar beginners snel en gemakkelijk worden getrokken in het proces van het spel, en op een hoog niveau, quests voltooien, kunt u gemakkelijk ervaring en materiĆ«le beloningen te verdienen in de vorm van verschillende artefacten. Speel het spel Destiny Online meer de moeite waard, want het kent een mooie beweging ten opzichte van het vechtsysteem.

Aangename verrassing voor velen zal zijn dat alle gevechten vinden plaats in real-time systeem, dat is niet typisch browser-based games. Aantal armor, wapens en accessoires die je karakter kan dragen - geen woorden te beschrijven. Dat is echt wat de ontwikkelaars zetten hun strakke heerszuchtige hand en wat hun lagers in de eerste plaats. Natuurlijk moeten we niet het spel korting genoeg, het toepassen van verschillende vaardigheden die uniek zijn voor elke klasse zijn, het draaien van de strijd in een ernstige strategische en tactische doelen. Speel het spel online Destiny is veel interessanter als schouder aan schouder met je vecht je echte vrienden.

Gevechten in het spel zijn onderverdeeld in verschillende soorten: groep gevechten in de arena, de jacht op verschillende soorten monsters, duel en raciale confrontatie. Begon te spelen Destiny, voor elk van de gevechten, afhankelijk van hun massa, de complexiteit en het niveau van de vijand, zal je karakter een aantal punten van de ervaring te ontvangen.

Opgemerkt dient te worden dat de clan-systeem in het spel werkte het beste: u kunt deelnemen aan een bestaande guild of creƫer je eigen, verzameld onder de banier van de beste spelers en start een oorlog met de andere groepen. Clan - is geen loze kreet is, in aanvulling op het bezit van communicatie, kunt u gebruik maken van diverse clan bonussen, en natuurlijk helpen kameraden in valse situaties.

Dit spel zal een beroep op vele bewonderaars online-RPG, omdat alles wat je nodig hebt voor geweldige entertainment in de gaming wereld Destiny toneelstuk waarin je niet te vervelen voor een lange tijd bevat. En als je in een kantoor vol en ongemakkelijk gevoel van avontuur nog steeds pijn doet - beginnen te spelen en te bewijzen aan iedereen dat je bent de sterkste!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more