Bladwijzers

Destiny Sphere

Alternatieve namen: Sphere of Doom

Destiny Sphere online - is een spannende MMORPG strategie, dat is zeker een van de beste in zijn genre. Destiny Sphere online spel gaat doordachte en zorgvuldige ontwikkeling om de nodige middelen te verzamelen om verdere overwinningen. Zeker het spel spelen Destiny Sphere online zal interessant zijn om alle liefhebbers van kwaliteit strategieën. Maar in tegenstelling tot "klassieke"-strategieën, waar er slechts enkele pogingen om hoge kwaliteit multiplayer spel te maken, Destiny Sphere online spel waarin volledig uitgewerkte interactie tussen gebruikers in de gaming wereld.

Registreer Destiny Sphere is niet anders dan het proces in de andere multiplayer online games. Moeten Destiny Sphere online registratie online games, die een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres bevat beginnen. Zoals u kunt zien, hier niets ingewikkeld, controleert het spel Destiny Sphere neemt een minimum van tijd, waarbij het aan een spannend spel.

Aan het begin van de ontwikkeling van de wereld, moet je kiezen in welke behoort tot het ras spelen. Overigens, alle namen in het spel zijn origineel en onwaarschijnlijk dat u in staat om ze ergens anders dan in het spel voldoen. Totaal kunnen kiezen uit drie rassen: Voranery, Psolao en Lienzo. Natuurlijk verschillen ze onderling met hun voordelen en nadelen van een over de ander. Selecteer een race heel moeilijke stap, alvorens het noodzakelijk om na te denken over het. Speel Destiny Sphere nodig voor de race die het meest past bij je speelstijl. Moeten nauwlettend kijken naar elk van de voors en tegens alvorens een definitieve keuze. Psolao - is een krachtige race van priesters en helderzienden, die helpen om de beste troepen, krachtige magiërs en artefacten te bestrijden. Voranery - beste ontwikkeling technologie race. We racen op voorraad goede wapens, evenals reusachtige kaderiumnye smederij. Race genetici Lienzo heeft een groot leger met enorme reserves van voorzieningen.

Voordat u begint met het spelen van het spel online Destiny Sphere, is het noodzakelijk om een ​​gebied waarin de cel worden gehouden. Goede sfeer zijn ringen die draaien rond de belangrijkste ster en bestaan ​​uit cellen. Vroeg in het spel, kunnen gebruikers alleen op hun cellen, maar het spel te gaan in een neutrale en centrale cel staat zal zijn. Centrale cel is samengesteld uit aarde en stenen, en neutrale cel - dit uitgedroogde woestijn. Het complex is een verbinding met zes naburige cellen, en het complex is een ring. Elke spelwereld bestaat uit vier ringen: Voraniya, Linsord en Psoleon respectievelijk bewoond voranery, Lienzo en psolao. Er zijn universele Melsion ring die is gemaakt voor kolonisatie. Het kan bewonen alle drie de races. Destiny Sphere online game zal de speler de keuze uit een groot aantal gebieden op elk van die informatie is gedetailleerd te geven. Het definiëren van de scope van het project dat je leuk vond, moet u een keuze te maken op wat nog veld om de ontwikkeling te beginnen maken.

In Destiny Sphere spel zal interessant vooral voor fans van strategie games, niet games met graphics zoals in het echte leven. Interface in het spel zonder allerlei onzin, eenvoudig en duidelijk. Maar ook zonder de briljante detail maakt het spel opnieuw en opnieuw.

Vanaf het begin van het spel, krijgt elke speler een klein gebied van de planeet, waar het afkomstig is machtig rijk. Overlast voor het ontwikkelingsproces kan worden gesteld dat op hetzelfde moment kunt u alleen vijf gebouwen te bouwen. Meer in het nadeel is de noodzaak om voortdurend de pagina bij te werken die na verloop van tijd kan een beetje saai. Zoals bij conventionele strategieën door middel van verschillende gebouwen technologieën kunnen ontwikkelen, en nieuwe technologieën stellen ons in staat om nieuwe gebouwen te bouwen en meer nieuwe technologieën.

Omdat de nieuwe speler is niet eenvoudig om de ontwikkeling te starten en deel te nemen aan de gevechten, het spel ondersteunt de inbedding van echt geld, dat aanzienlijk zal vereenvoudigen het proces van het spel. Koop een premium account, zul je ook een speciale functies die normaal beschikbaar zijn niet open.

 

Destiny Sphere online registratie