Bladwijzers

Deus Ex mensheid verdeeld

Alternatieve namen: Deus Ex mensheid verdeeld

Game Deus Ex mensheid Verdeeld over een wereldwijde samenzwering.

Dusp Mankind Divided is een vervolg op de Human Revolution-serie, uitgebracht in 2011. Nu bereidt Eidos Montreal onder de uitgeverij Square Enix zich voor op het uitbrengen van een vervolgverhaal over de gebeurtenissen van de plot 2 jaar na het eerste deel. Hoewel de game pas op 23 wordt uitgebracht. 08. 2016 is bekend dat de Deus Ex Mankind Divided-download beschikbaar is voor platforms:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Stealth shooter met tekenen van een shooter van de leidende persoon ontvouwt gebeurtenissen in 2029 De toekomst is niet zo ver weg, maar de auteurs hebben de gamewereld begiftigd met technologieën waarvan het onwaarschijnlijk is dat ze beschikbaar zijn voor de mensheid. Hoewel, aangezien we met fictie te maken hebben, je alles kunt toestaan.

Rennen rond het perceel.

Als u vooraf bestelt, kunt u Deus Ex Mankind van tevoren downloaden. In de samenleving van de toekomst zijn wetenschap en technologie zo ver gegaan dat ze hebben geleerd hoe ze mensen kunnen aanpassen. Beschadigde ledematen of organen worden vervangen door bioprothesen en mensen krijgen nieuwe kansen. Sommigen maken er misbruik van voor criminele doeleinden en dit schept de samenleving tegen alle "gemechaniseerde" burgers.

De situatie wordt gloeilampen aangepast worden beschouwd als outcasts en gedwongen om geïsoleerd te leven. Onder hen is Adam Jensen undercover een agent van Interpol. Hij is bewapend met mechanische bioprothesen en moderne wapens. Hij is een vreemdeling in de wereld van gewone mensen, en onder hemzelf. Daarom is het belangrijk om het juiste gedragspatroon te bepalen om de samenzwering te ontdekken en te begrijpen wie te vertrouwen.

Players om het vermogen van Adam te ontwikkelen, waardoor hij verandert in een sluwe, sterke en slimme krijger. Wapens zullen ook beschikbaar zijn voor verschillende monsters, en het kan in één keer worden verkregen tijdens het passeren. Tijdens de schermutselingen zal de held energie verliezen, maar in tegenstelling tot de vorige serie, waar je een manier moest vinden om het te herstellen, gebeurt het nu automatisch.

Onder de nieuwe producten van Deus Ex Mankind Verdeeld op een pc, ziet u een titanium schild dat tijdelijk bescherming biedt tegen fysieke schade. Een andere held heeft een Tesla gekregen, een handig wapen dat werkt als een stun gun, maar met een krachtigere elektromagnetische lading. Het zit in de borstel en laat vier ladingen los. De functionaliteit van de nano-bladen is veranderd: ze kunnen werken als een wapen op afstand en een onwettig schokpistool is gemonteerd in de onderarm van Adam's PEPS.

facties en karakters.

Het is heel natuurlijk dat mensen in deze situatie zijn verdeeld in twee groepen:

 • KPA coalitie van rechten uitgebreid
 • ОП 29 operationele groep

CPA is een niet-gouvernementele groep, maar heeft gewicht in de politieke wereld, omdat het een aanzienlijk deel van de populatie van augmented people vertegenwoordigt. De coalitie bevindt zich in Duitsland en wordt geleid door een voormalige dokter Talos Rucker. Onlangs begon de organisatie terroristische daden te beschuldigen, ondanks haar vreedzame verklaringen.

ОП 29 verscheen als gevolg van het besluit van de gouvernementele organisaties van verschillende landen, en is begiftigd met volledige bevoegdheden.

In elke factie ontmoet je verschillende personages. In de gelederen van de CPA zijn:

 • Talos Rucker, hoofd van de coalitie. Voor de bescherming van vermeerderde mensen de voorkeur aan niet-gewelddadige methoden, maar iemand vervangt het.
 • Victor Marchenko is geneigd tot radicale methoden.
 • Watslav Koller gewetenloze augmentatie-ingenieur onder de dekking van de maffia Zhvali.
OP000: samenstelling OP 29:

 • Adam Jensen droomt ervan de Illuminati te stoppen om de wereld te redden.
 • Jim Miller filiaalbeheerder.
 • Alex Vega helpt Adam alles te weten te komen over de Illuminati.
 • Chikain-piloot in de groep van Adam.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more