Bladwijzers

Diablo 2

Alternatieve namen: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 spel is een vervolg op het eerste deel van het spel Diablo. Dit spel is ontworpen in de stijl van de actie.

Aan het begin van het spel moet je gehuil character classes, die elk worden gekenmerkt door zijn eigen capaciteiten en eigenschappen kiezen. Je zult in de game nodig om zijn karakter te ontwikkelen, om de prestaties te verhogen. Het belangrijkste doel van het spel is om het monster genaamd Diablo vernietigen. Zodra u het te vernietigen, krijgt u de gelegenheid om te spelen op een complexer niveau worden gegeven.

Download Diablo 2 kun je van de officiële website van het spel of met een fan-website. U kunt ook spelen Diablo 2 gratis te downloaden via torrent file.

U kunt gratis een account in Diablo 2. Om online te registreren, moet u opgeven:

1) zijn naam en geslacht.

2) E-mailadres en geboortedatum.

Diablo 2 Karakters zijn verdeeld in zeven klassen. Speel Diablo 2 kunt u een van de tekens:

1) Amazon - heeft magische krachten, weet spreuken. Wanneer het niveau van de gezondheidszorg stijgt sneller dan manna. Haar armen - het speren, pijlen, bogen en pijlen.

2) Necromancer - is een teken dat necromancy heeft. Dit geeft hem de mogelijkheid om de doden te bellen: skeletten en golems. Ook kan hij gebruiken vloek die tegenstanders kan verzwakken. Ze hebben een hoog energieniveau en vaardigheden, echter op een laag niveau - de vitaliteit en sterkte. Mann stijgt veel sneller dan de gezondheid.

3) Barbarian - is een teken dat gebruik maakt van een gevecht strijdkreten. Hij is sterk alleen in de melee. Het beste is om te gaan met twee wapens tegelijk. Barbaar kunnen vijanden te vernietigen en hun super-jumping van toepassing. Energie is zwak, maar de kracht en vitaliteit op een hoog niveau. Gezondheidszorg is veel sneller dan het aantal mana groeien.

4) Paladin - is een teken dat aura heeft. In zijn opdracht omvat beschermende en aanvallend aura. Zijn wapens zijn krachtige slagen. Palladin hebben weinig energie, maar de kracht en vitaliteit van het tegendeel. Gezondheid en griesmeel eigenlijk groeit evenzeer.

5) tovenares - is een teken dat de elementen heeft. Zij is onderworpen aan: blikseminslag, brand en koude. Zeer hoog vermogen bij de tovenares energie en behendigheid. De kracht en vitaliteit op een laag niveau. Manna dan tweemaal het aantal gezondheid.

6) Assassin - is een zeer lastig karakter. Het kan zijn schaduw en set vallen veroorzaken met hun spreuken. Gezondheidszorg is veel sneller dan het aantal mana groeien.

7) Druid - is een universeel karakter. Op zijn bevel zijn dieren en vogels. Hij kan veranderen in beesten. Naast hem onderhevig aan twee elementen: vuur en koud. Griesmeel het groeit veel sneller dan de gezondheid.

En zo te beginnen met spelen, moet u eerst Diablo 2 game client te downloaden en vervolgens te installeren. En dan, het spel Diablo 2 geeft je een heleboel onvergetelijke emoties die je kunt delen met je vrienden te geven.

Game Diablo II - alleen voor echte, dappere gamers.

 

Diablo 2