Bladwijzers

dino Storm

Alternatieve namen: Dino Storm

Dino Storm online - gratis browser-based multiplayer game over dinosaurussen. Schepper van spectaculaire actie is een bedrijf Splitscreen Studios. Wat is er zo interessant bereidde ons ontwikkelaars? Voordat je lijkt boeiende foto's in 3D met wilde dieren en zwerven door de buurt cowboys opgezadeld dinosaurussen. Je kunt trots op een van de dinosaurussen zitten en greep lasergun ontworpen om te beschermen tegen vijanden. Reizen Dinovillyu belooft boeiend te zijn. Ga je op een expeditie, moet je goed voorbereid zijn, omdat het gevaar op de loer bij elke beurt kan liggen. U brengt een bezoek aan verschillende plaatsen, leren de vele canyons. Op de terugweg ontmoette hij bandiet clans waarmee shlestnutsya vechten. Zo zal je een fantastische reputatie onder de inwoners van de wereld verdienen. Ook wandelen brengt u meer spannende avonturen uit elkaar en winst. In het milieu, is het altijd mogelijk om te houden van waardevolle dingen. Gevonden prooi kun je gebruik maken zichzelf zoals verwacht of te verkopen tegen een terugkeer naar de stad en worden nog rijker. Verzamel goud, maakt de prestatie en proberen om de erkenning te verdienen en ooit komt uw finest hour! Het is mogelijk dat na verloop van tijd zult u de sheriff van de stad te worden en al je dromen!

Start gameplay toelaten Dino Storm registratie. Zodra het klaar is, wordt u vervoerd naar de kleurrijke spel locaties. Overigens, het registratieproces is vrij eenvoudig. Je moet in speciale velden e-mail en wachtwoord in te voeren. Vervolgens neemt u de gebruiksvoorwaarden en klik op "Registreer". U maakt een account op de officiële website van het spel of erin te gaan door de beschikbare sociale netwerken (facebook, vkontakte, mail ru, klasgenoten, twitter). Start het afspelen van Dino Storm kan iedereen zijn. Systeemvereisten zijn laag en zijn dus geschikt voor gameplay zelfs computers met gemiddelde parameters. Dus haast je om mee te doen!

Dus, het spel Dino Storm kun je je eigen draak te groeien en te beheren. Dat is wat je liever eerst. Maar geleidelijk zal je een aantrekkelijk vooruitzicht te openen. Sinds buurt Dinovillya vele goudmijnen zal een tijd komen dat je voelt de kracht over een van hen over te nemen. Stel je eens voor hoeveel kan veroorloven, krijgt goud jezelf! Maar terwijl dit niet mogelijk is, en je kunt banale overvallen doen. Overigens, wanneer het rijk zich op zijn hoede voor dieven moeten zijn. U zal ook nuttig wandeling, waarin alle goede. En je hebt alle kansen om de omstreden gebouw te verdedigen en uiteindelijk werd de eigenaar postavitelnogo kamp accumuleren rijkdom plus geniet een uitstekende reputatie. Wat je ook deed, begint Dino Storm spelen, kan je het met je vrienden. Maak een clan en vergeet alles over eenzaamheid. Geloof elkaar niet alleen interessant, maar ook betrouwbaarder. Nou ja, hoe kun je niet zeggen dat je moet streven naar een carrière te maken. Natuurlijk, als je geen ambities hebt, gooi een dergelijke onderneming, en gewoon genieten van het leven van de prehistorische wezens. Maar als het idee is te klimmen over de andere spelers aantrekt, streven naar meer erkenning te krijgen en proberen te lopen voor sheriff. Wie weet, misschien je geluk? Hoge bericht brengt een aantal privileges. Go for it!

En natuurlijk, we moeten zeggen een paar woorden over de dinosaurussen. Onder hen zijn carnivoren en herbivoren. Elke dinosaurus is uniek, maar steeds de eigenaar van een van hen, zal toezien op Parameters als de levensvatbaarheid, kracht en uithoudingsvermogen. We hebben de dinosaurus soorten die beschikbaar zijn voor het temmen zijn. Deze Tyrannosaurus, Tsentrozavr, Brachiosaurus, Karnotavr, Tselofiz, Pahitsefalozavrid en Parazaurolof. Een unieke traktatie - een van hen te rijden! En nog een verrassing, verhogen de kans op een dinosaurus is toegestaan ​​door implantaten. Bijvoorbeeld, waarom niet het implantaat vitaliteit, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, of een andere gebruiken?

U kunt beginnen Dino Storm speel gratis online nu om de sensatie ervaren. Het spel is erg veelzijdig, divers, dynamisch en verslavend. En om dit te controleren, moet u enkel deze wereld van games te bezoeken! Prettige ervaringen!

 

Dino Storm - Schrijf je in en spelen!