Bladwijzers

Dirt 3

Alternatieve namen: Dirt 3

Dirt 3 game is een vervolg op het tweede deel van een spannend spel van Crazy Racing Dirt 2.

Gedurende het spel Dirt 3 moet je een reputatie, die is gedefinieerd in de punten te verdienen. Punten voor reputatie ontvangt u na deelname aan wedstrijden en andere taken. Reputatie Je moet sponsors aan te trekken.

Game Dirt III is voorzien van een speciale modus waarin u verschillende trucs om punten te krijgen, en je zult de route te berekenen met obstakels.

Download Dirt 3 kunt u met de officiële site, maar ook uit andere bronnen die de toegang daartoe te verschaffen.

Game Dirt 3 pct pas ingesteld worden gedownload vanaf de site. Download Dirt 3 pct U kunt ook via de torrent file na het installeren op uw computer bijbehorende programma.

Speel Dirt 3 heeft u de mogelijkheid voor verschillende auto's die u zelf kunt verbeteren worden gegeven. Uw aandacht zal nieuwe gebieden worden gepresenteerd voor het racen en nieuwe routes. Het is in deze serie van games Dirt meest spannende gebeurtenissen.

Om te beginnen om te spelen Dirt 3 moet u eerst aan te melden op de site. Om te registreren, moet u opgeven:

1) Accepteer de overeenkomst.

2) Geef ons uw e-mailadres en wachtwoord.

3) verstuur e-mail.

En dan moet je Dirt 3 te downloaden en te installeren op uw computer.

U krijgt de gelegenheid om de 50 rally auto's die de beste vijf decennia van de sport zijn rit te hebben.

In spel DiRT 3 zal opvallen spelers, die zal leiden in de beste spelers. U moet zich ook bewijzen als professionele chauffeurs om een ​​carrière in competitieve off-road racing.

Net als alle andere spelers om hun wereldwijde reputatie, DiRT 3 verheffen Je moet hard werken.

Game Dirt 3 wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

1) geeft u de mogelijkheid om te rijden op de populairste auto's van de laatste decennia van de 20ste eeuw worden gegeven.

2) Het nieuwe regime zal u toelaten om zich te laten zien als een eerste-klasse rijder. Je neemt deel aan de drift, politie rennen en springen van hoge sprongen.

3) Verschillende weersomstandigheden. Je neemt deel aan de wedstrijd, ongeacht de weersomstandigheden het spel.

4) De hele wereld. Je moet de verschillende deeltjes van mijl op de planeet te overwinnen: Europa, Afrika, Amerika, etc.

5) split-screen modus.

6) Glory. U kunt video's uploaden met hun races, onmiddellijk memorabele overwinningen in YouTube, terwijl niet het spel te verlaten.

Game Dirt III zal je tal van spannende trips onvergetelijk extreme en veel plezier geven. Kies auto's, te verbeteren, deel te nemen aan wedstrijden van verschillende moeilijkheidsgraden om ervaringen en aanleiding te verdienen naar de top van de beste renners van de wereld spel Dirt 3. Nodig je vrienden en deel je ervaring met hen.

Neem een ​​duik in deze ongewone wereld van extreme sporten en avontuur. Voel je een echte racer met Dirt 3!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more