Bladwijzers

Dishonored

Alternatieve namen: Dishonored

Game Dishonored - een uniek pc-spel gemaakt in het genre - actie. Het spel werd uitgebracht in 2012, het jaar en in een paar dagen verspreid over de hele wereld! In dit spel een genot om te spelen, is zeer interessant in dit spel de ruimte, ongelooflijk fascinerende en intrigerende lijken elke gamer verhaallijn. Dishonored verdient alle lof. Pc game Dishonored jongens uitgevonden en ontwikkeld hun bedrijf - Arkane Studios. Publiceerde dit spel bedrijf - Bethesda Softworks. Maar uitgever in Rusland, was het bedrijf - 1C-SoftKlab.

Dit spel is gericht op een groot publiek. Als je dit spel een keer te spelen, moet je meer en meer, steeds vaker in dit spel terug willen. Dus wat is het over dit spel dat het verzamelde miljoen fortuin aan het bedrijf dat uitgevonden en verzameld op de monitor schermen miljarden mensen over de hele wereld? Wij zullen u vertellen: het verhaal is zowel eenvoudig als complex. Het is gevuld met interessante gevechten en schermutselingen tussen de verschillende karakters van het spel. De plot zelf in dit spel kan niet worden vergeleken met een game, dit spel is onafhankelijk. Geen analoog, geen spel, die plotseling kunnen opmerken het spel Dishonored. Alle gebeurtenissen in het spel zijn sombere gebouwd, en zo kan anders - Miljoenen mensen in verschillende steden en gemeenten lijden pest. In steden geen gebruikelijke keten van het leven, de mensen niet sterven, niet geboren. Er is nog een cyclus - sommige mensen ziek worden met pest, sterven en worden vervangen door nieuwe mensen besmet. In al deze universele chaos, misschien per ongeluk, het doden van meesteres imperium Eilanden. Deze moord vond plaats in de centrale hoofdstad van het rijk. Omdat het doden meesteres Heer bodyguard zwaar beschadigd was, is het gewoon ingelijst. Hoofdpersoon naam - Corvo Atta. Het is deze Heer. De enige hoop op redding, jonge erfgename meesteres Emily - ontvoerd. Het spel begint met het feit dat je wakker wordt in de schoenen van Corvo. Je zult zien dat je achter de tralies in de gevangenis waar je moet ontsnappen. Het eerste gezicht dat het spel sterk aangescherpt, maar alles verandert na de eerste paar uur van het spel, wanneer je begint te suggereren.

In Dishonored ontzettend leuk om te spelen. Het verhaal zelf is prima gedachte, herschapen de geest tijdje. Elke gamer zal voelen de verschrikkelijke gebeurtenissen die deze game wereld zijn overkomen. Dishonored spel is uniek in dat het vrij saai. Het is echt een heel leuk en zeer verraderlijke dingen die zal willen gaan.

Kijk altijd op het internet Dishonored video, het zal u helpen nog meer van deze unieke game te ontdekken, en dan kun je Dishonored downloaden. Ga naar de officiële website van het spel (http://www. onteerd. com /), dan kunt u ook veel interessante dingen te vinden.

Tot slot wil ik zeggen dat dit spel niet zal laten niemand onverschillig. We natuurlijk allemaal te wachten op het vervolg van dit unieke nieuwe spel. Moeite een beetje en je zult op deze manier pas in het spel tot het einde! U in staat om u te overmeesteren! Onthoud een ding dat burgers zonder je niet omgaan met tegenslag, waardoor ze ingeslikt! Veel geluk in het spel! Beginnen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more