Favorieten

Divide & Conquer

Alternatieve namen: Verdeel en heers, D & C

U aanbidden alles wat met de kosmos? Verdeel vervolgens & Conquer online gemaakt voor jou! Lokale ster is niet al te somber en bovendien is niet beschikbaar. Want waar er mensen zijn die niet verwachten vrede en rust. En verdeel en heers online spel bewijst deze gang van zaken al een naam.

Zo, systeemvereisten:

• Modern besturingssysteem (XP, Vista, Windows 7);

• Scherm resolutie van 640 * 480, met een minimum zal toch de beste, 1024 * 768;

• Een moderne browser (Opera 8 zijn ideaal. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

• Verbinding maken met het internet via een modem of GPRS.

Om het werk op de grootse plannen beginnen om ruimte te vangen, dient u zich eerst, op de officiële website van het spel, passeren het podium Registratie verdeel en heers. Er moet de standaard formulier in te vullen:

• de naam,

• wachtwoord;

• een geldig e-mail;

• uw geslacht en geboortedatum.

Na de start bepaald ras. Inschrijving in de verdeel-en-spel veroveren biedt de mogelijkheid om een ​​lid van een van de volgende nationaliteiten geworden: Fatas, Techs, New Mensen, Wanderers, Grayers, Dark Watchers, Rage Stones. Een beschrijving van elk van hen kan worden gevonden op de plek. Om te beginnen is het beter om een ​​standaard menselijk ras te kiezen - Nieuwe Mensen. Later kunt u deze transformeren (en een van de bovenstaande) als je wilt, en daarmee uw eigen, unieke mensen. Sinds het online spel Divide & Conquer officieel maakt het mogelijk om voor zichzelf te creëren talloze accounts zal uw verbeelding, waar het zuipen. By the way, gewoon zo in Divide and Conquer Online is aanbevolen om eerst te creëren bondgenoten - in je gezicht, zo te zeggen. Anders kunt u vrij snel geëlimineerd.

Als je eenmaal hebt besloten en het opzetten van uw ras, verdeel en heers stap registratie kan volledig worden beschouwd. De volgende stap - de keuze van de "home" in de wereld. Degenen die willen hun eigen imperium te creëren, beter vestigen in de periferie. In ieder geval, tot uw beschikking vanaf het begin slechts een kleine groep van eenheden: gouverneur, een eenheid van zelfverdediging, de kolonisten, drie sonde exploratie en shuttle te vliegen. "Begin met het spel online verdeel en heers spelen" impliceert een "vinden van een geschikte planeet." Gebruik eerst de probes, en pas daarna in de shuttle geladen en naar de ontwikkeling van de planeet. Overigens kan deze zoekopdracht meer dan een dag uitgevoerd. Voor de beginner zou de meest praktische optie de planeet met het grootste gebied, dat meer middelen, mensen en geld betekent zijn.

Voor het spelen van het spel te starten Divide and Conquer Online wordt aanbevolen om kennis te maken met de basisfuncties en regels op dezelfde plaats gelegd - de officiële website van deze turn-based strategie. Het is hier dat u leert in detail over de evenredig hulpbronnen (mineralen, energie, organische stoffen), specifiek spel bonussen en klimatologische omstandigheden van de planeten met uw uitverkoren volk. Drie keer per dag wordt berekend verhuizing. Dus twee keer per dag in het spel verdeel en heers komen zou voldoende zijn.

Zoals hierboven vermeld, de online game verdeel en heers naam zelf verklaart dat de prioriteiten van de spelers in de nabijheid van hun diplomatieke betrekkingen moeten worden geplaatst. Fans van politieke intriges zal een breed scala aan activiteiten die de relatie en de "oorlog-union-neutraal" en ontdek "leenheer-vazal."

Totaal: Speel Verdeel en heers, zeker je zou geïnteresseerd zijn, ondanks enkele tekortkomingen onbelangrijk, waardoor de indruk van een stormloop van ontwikkelaars. Als u verblinden nacht hemelse ruimten, proberen om toch te spelen waard. Een ander onmiskenbaar voordeel: verdeel en heers spel online helemaal gratis! Dus ... good luck!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more