Bladwijzers

Godgeleerden van het Oosten

Alternatieve namen: Godgeleerden van het Oosten

Als u genieten van games in anime stijl, het spel Divines van het Oosten moet zeker u te behagen. Dit is een van de projecten die door de ontwikkelaars Game321, dus, zoals de praktijk blijkt, iets heel interessant en goed gemaakt verwacht je. Browser Game is een prachtige reflectie op het onderwerp van spellen in het genre van de MMORPG. Derhalve wordt het project uitgevoerd alle typische kenmerken van het genre MMORPG. Bijvoorbeeld, moet je geleidelijk gepompt karakter te kunnen toegang tot nieuwe levels te krijgen. Vanaf het begin van het spel om een ​​deelnemer van het project zijn beschikbaar quests en taken die inherent in games RPG. Opgemerkt moet worden dat alle acties in het spel gaan snel genoeg, het hele perceel zo snel ontvouwt dat u, als een gamer koppig genoeg om een ​​paar uur om level 25 te krijgen.

Divines van de Oost-online - een geweldige massively multiplayer online game, in 2D geïmplementeerd. Project browser, zodat je niet hoeft geen extra software of cliënten te downloaden en te installeren. Krijgen in het spel, wordt u vervoerd naar de oudheid. Dit spel wereld tot de rand gevuld met buitengewone unieke wezens, die een Chinese mythologie loopt. Maar nu zijn er niet genoeg van de wereld. Op de missie, u bent verantwoordelijk - nu wordt achtervolgd door de goden aan de ene kant en aan de andere onvriendelijke wezens, moet je deze onrustige land te helpen. Hulp kan alleen verenigd met gaming "collega's", nieuwe vrienden maken. Samen om de krachten van het kwaad te verslaan zal veel gemakkelijker.

Aangezien we praten over het online project, dan, natuurlijk, in de Divines van het Oosten registratie nodig om het spel te starten. Zelfs ondanks het feit dat alle project management wordt gepresenteerd in het Engels, omgaan met het niet moeilijk is - alles gebeurt heel toegankelijk en begrijpelijk.

Om de registratie te beginnen, je hoeft alleen maar te linken «Start spel», die kan worden gevonden in de linker kant van het spel pagina.

Het zal een inschrijfformulier te openen door het invullen kunt u starten in de Divines van het Oosten te spelen. Lees aandachtig het systeem aanwijzingen en in alle velden in te vullen om uw login, wachtwoord en e-mail box te geven.

Indien gewenst, iedere nieuwkomer in te loggen op het systeem zal in staat zijn om hun gegevens te gebruiken in een van de sociale netwerken. Dus, zie machtigen met behulp van Facebook, Google, Yahoo en Paypal. Als u eerder moest voldoen met spelletjes Game321, controleer dan voor u zal neerkomen op de invoering van de eerder opgenomen gegevens komen.

:

Iedereen zal in staat zijn om het spel Divines van het Oosten een van de character classes spelen

Eidolon bezit magische krachten.

Sword Saint fysiek goed ontwikkeld.

Leaf Elf kunnen bondgenoten en andere personages te genezen.

Aangenaam en het feit dat iedereen in staat om de Divines van het Oosten vrij te spelen zal zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more