Bladwijzers

DK Online

Alternatieve namen: DK Online

Game DK Online - multiplayer role-playing game is fantastisch. De makers, het Koreaanse bedrijf Aeria Games, gaf je de fantastische wereld van het spel. Natuurlijk is hier niet zonder veldslagen en veroveringen sluizen. Alles is gebaseerd op het sprookje, wordt de openbaarmaking van die aan u gepresenteerd op de site. Gameplay vindt plaats in het spel DK Online online.

Aan het begin van het spel, voor het goed van het spel, je aan te raden om de naleving van uw computer te controleren zo simpel gemiddelde systeemvereisten:

· Gemiddeld pc-instellingen;

· Verbinding met het internet;

· Toetsenbord,

· Mouse.

Hier staat nu om uw account aan te maken, moet je geven in het spel. DK Online registratie neemt niet veel tijd in beslag nemen en problemen te veroorzaken. Belangrijk is, adviseren, controleren de informatie die u verstrekt

1. Bezoek de officiële website van het spel Dragon Knights Online;

2. Ga naar - gratis spelen bètaversie;

3. Kunnen kiezen om te registreren via een sociaal netwerk Facebook;

4. Als je besluit om verder te gaan met de registratie hier, klik op de lijn waar ik vragen, als je een account hebt,

5. Geef een geldig e-mailadres,

6. Voor de maand, de dag en het jaar van uw geboorte selecteren;

7. , Voer de code in het opgegeven venster, dat wordt vermeld naast;

8. Tap - spelen.

Uw aanvraag om te spelen in de beta-versie geleverd. Wacht u niet lang te hebben.

Wanneer het tijd is om DK Online spelen, moet je een held kiezen. De samenstelling van elke klasse en ras die u invoert. Wiens kant u zal nemen. De makers, het spel DK Online, u bent toegewezen aan vier races: Lycan, Elf, Mens en Felynx. En deze vier klassen:

  • Tovenares;
  • Warrior;
  • Paladin;
  • Shadowmage.

Tovenares - echte revolutionairen, die de magie van de oude draken bezitten. Met behendigheid huisgehouden op vijanden, waardoor ze een sterke invloed op hun magie. Houdt vijanden op een afstand.
Warrior - spelen een belangrijke rol in de gevechten. Sterk in de frontlinies, vechten tot het bittere einde. Sterkste krijger melee.

Paladin - heilige strijders in de buurt van de strijd, zijn de bewakers van het Licht, geloven in de godin Dione. Vechten met het zwaard en schild. Toebrengen van zware schade aan de witte magie. Heb goede bepantsering.
Shadowmage - hebben magie, maar dit is niet een draak, en zijn eigenaardigheid. Betere gevechten op grote afstand.

Bij het kiezen van een ras briefje dat ze niet overeenkomen met alle klassen, dat wil zeggen, bij het kiezen van een ras, kunt u alleen in bepaalde klassen.

Je creëert je kasteel dat u zult verdedigen tegen verschrikkelijke monsters gedurende de gameplay. Als u plotseling niet wonen in de strijd, het kasteel gaat in het bezit van een andere factie. En strijd voor je kasteel kan volgende week worden hervat. Monsters je veel doden niet. Ervaring geven bijna niets, voor de moord op een paar dozijn mobs.

Speel het spel online DK Online behoorlijk onderhoudend. Dit spel is erin geslaagd om afbeeldingen van hoge kwaliteit, eenvoudig in gebruik te lokken, en het is een paradijs voor liefhebbers van mooie fantastische afbeeldingen van elfen en weerwolven. Welkom spelers van verschillende leeftijdscategorieën.

Dragon Knights Online spel is voor u klaar !

 

DK Online online registratie