Bladwijzers

Devil May Cry

Alternatieve namen: Devil May Cry

Game Devil May Cry - het is een videospel dat is een herziening van de bekende franchise. In de reeks van dezelfde naam, is de vijfde en tegelijkertijd, 1e een nieuwe reeks. Dit is de eerste wedstrijd van de serie, die niet het bedrijf Capcom deed, en die zich bezighouden met de ontwikkeling studio Ninja Theory uit het Verenigd Koninkrijk. Versie van Devil May Cry voor de PC studio doorgebracht QLOC uit Polen. Dit spel in het genre van de slasher in het Russische bedrijf 1C Softklab bezig, en dit is het spel, volgens het tijdschrift Gokken is de beste slasher in 2013. Veel gamers overwegen transmissie Devil May Cry Britse (Ninja Theory) beste gebeurtenis die zich met deze serie van games over de afgelopen vijf jaar.

Als u besluit om Devil May Cry downloaden, zult u in staat om ervoor te zorgen dat tijdens het spel gemakkelijker is geworden, op hetzelfde moment de verbetering op het gezicht ook. Gameplay is erg handig en meer doordachte, en het spel zelf is visueel veel mooier geworden. PC-versie wordt niet bleek erger voor de console versie met mooie graphics en grote controle. In Devil May Cry verscheen ernstige gestructureerd plot bovendien Devil May Cry personages hebben een duidelijke begrijpelijke motivatie. Nu dialogen personages interessant werd voor helden nu interessant om te zien worden.

Op het internet bent u zeker om vele verwijzingen naar de Devil May Cry-video te vinden, zien dat elke gamer zal weten dat de hoofdpersoon van dit spel is half-demon en poluchelovek bezig met het uitroeien van demonen in hun eigen bureau. Zodra Dante wordt verzonden naar Mundus vechten - Lord of Darkness, om het terug te gooien in druk in de World of Darkness. Het deed ten tijde van Dante's vader. En zo Mundus om het gezin volledig te vernietigen voor deze Dante stuurde zijn dienaren. Dante weggestuurd met de demonen en krijgt in een enorme kasteel, dat is zijn ontmoeting met de demon Nelo Angelo, waarin de ziel wordt omgezet Virgil toen - zijn vermiste broer. Als je begint aan Devil May Cry spelen, zul je zien dat dit is hoe gebeurtenissen zich ontvouwen in de vroege spel.

Elke gamer gevangen in de virtuele wereld van Devil May Cry in staat om ervoor te zorgen dat het spel zich afspeelt in een mysterieuze alternatieve realiteit waarin de straten zijn spiraalvormige toren plotseling krijgt vleugels, demonische gevangenis kan direct van de reflectie in het water van de stad te ontvangen zal zijn rivier. Een conversie kan nog voorkomen nachtclub in glinsterende neonkleuren zuur hallucinatie. Dergelijke bijna surrealistische transformatie zal elke gamer verrukken.

Opgemerkt zij dat niet alle positieve momenten in het spel Devil May Cry. Hier de ontwikkelaars hebben gedaan zodat het wapen werd de hoofdpersoon onderverdeeld in drie typen, afhankelijk van de modus. Dus Dante, terwijl in de standaardmodus een zwaard kon zwaaien en schiet een pistool als van snelle-het-vuren machinegeweren, in de engelachtige stand Dante alsof hij zich aangetrokken voelt tot het doel en de strepen haar zeis, in een demonische modus - trekt tegenstander haak en verzendt hen een enorme bijl. En hoewel varianten valt een beetje, maar als vakkundig combineren wapen, Dante te vergelijken met bijl kwade krachten. En naarmate het spel vordert, zul je een enorme hoeveelheid aan vechttechnieken, een veel steile en spectaculaire krijgen.

In ieder geval, probeer jezelf te spelen, ga Devil May Cry missie en doen weg met demonen. Geluk kan geen kwaad!

 

Devil May Cry