Bladwijzers

Dorfleben

Alternatieve namen: Dorfleben

Dorfleben spel - dit is een andere online game over de boerderij.

Dorfleben Online - een gratis browser-based spel, waarin je kunt vrijwel doen tuinieren, landbouw en andere activiteiten.

Dorfleben registratie duurt slechts een zeer lange tijd. Om te registreren moet u het volgende doen:

1. Zoek game site Dorfleben online.

2. Zal u een formulier om in te loggen op uw account te zien. Aangezien u geen geregistreerde gebruiker van het spel, moet u klikken op de knop in de rechter benedenhoek met het opschrift « aanmelden » .

3. Je krijgt een speciaal formulier te sluiten.

4. Schrijf de eerste regel van uw e-mail adres.

5. Voer uw gebruikersnaam die u wilt worden in het spel.

6. Kom met een speciaal wachtwoord voor het spel.

7. Als u akkoord gaat met melding over het spel en ga akkoord met alle regels en aanbevelingen van de site, laat de geïsoleerde cellen met vinkjes. Zo niet, verwijder de markering van de items die je niet past.

8. Na de acties, klik op « aanmelden » .

Speel Dorfleben U kunt zich geen zorgen over het vermogen van de pc, want het is een browser spel en het allerbelangrijkste - een high-speed internet. Dat is wat je moet zorgen.

In Dorfleben spelen zult u op uw perceel. Het zal nodig hebben om het land bessen, groenten, allerlei planten zaden, kunstmest en ruimen het veld. Dit zijn de eerste stappen die u uitvoert op de boerderij. Als je over je gewassen, vervolgens snel ervaring op te doen en geld te verdienen.

Heeft u een verscheidenheid aan manieren om te verdienen. Eerst moet je klaver, die is erg populair bij bijen, die je honing doen.

Bovendien, kruiden gebruikt als voer voor koeien, en zij op hun beurt produceren melk na inbreuk klaver. Een speciale fabriek voor melk kan worden verwerkt tot kaas. Van gemalen tarwe korenmolen zetten druiven in wijn en ga zo maar door. Het dorp biedt u een veel vegetatie, vee, de kans om hun grondgebied te versieren, om verschillende gebouwen te kopen.

Als gevolg hiervan, je kleine plot verandert in een prachtig landschap. Je lay-out van de prachtige baan, de fabriek van de struiken, zet fonteinen. Groeien groenten in kassen. Een heleboel dingen kunnen worden gedaan, zelfs op de boerderij, het belangrijkste - het is een enorme kans en verlangen.

Natuurlijk kun je vrienden uitnodigen om uw tuin te bewonderen. Idem uw aandacht zal worden besteed een verscheidenheid aan unieke opties.

Zodra u een grote verscheidenheid van machines, waarmee je in staat bent om te oogsten zal zijn. Het belangrijkste ding - is om te kijken na de uchastochkom elke dag te gaan om het spel en te ontwikkelen.

Online Dorfleben - dit is een positief spel dat al lange tijd geliefd bij veel mensen. Doe mee met hun gemeenschap en hebben een rust op zijn stuk grond samen met hun huisdieren.

Krijgt veel bonussen en prijzen uit het spel Dorfleben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more