Bladwijzers

Dota 2

Alternatieve namen: Dota 2

Dota 2 Online - multiplayer strategie-stijl actie game met RPG-elementen model f ree-to-play . Al na het project populaire DotA was geworden, werd het spel gemaakt in een aparte client, die enkele nieuwe elementen om de prestaties te verbeteren werden geïntroduceerd. Deze twee spellen zijn zeer vergelijkbaar. Bole zodat het spel Dota 2 werd ontwikkeld met de hulp van een persoon voor het werken aan het eerste ontwerp. Echter, de nieuwe versie heeft een aantal voordelen. Deze omvatten ingebouwde voice chat, ondersteuning sluit de aanwezigheid van territoriale zones bedoeld om de spelers te scheiden, opleiding taken om beginners te helpen verbeteren visualisatie vertegenwoordiging van de actie. Hoewel de mechanica van het spel als geheel niet werd beïnvloed. Voordat uw product online, waarbij een gebruiker, zoals in de game wereld DotA, lood team gevechten, proberen om de vijandelijke basis te vernietigen kan worden. In Dota 2 online Er zijn hetzelfde Britten toegestaan ​​om ervaring op te doen, het verwerven van de nodige items, te ontwikkelen op het hoogste niveau 25. Probeer het - je zult waarschijnlijk worden voldaan!

De eerste belangrijke vraag voor u - het is Dota 2 profiel. Het komt als volgt:

- Voer een naam akkakunta;

- Bedacht een wachtwoord en wordt herhaald in de volgende regel;

- Gerapporteerde een e-mailadres dat wordt bevestigd in het volgende veld;

- Selecteer een geheime vraag en een antwoord wordt gegeven aan het,

- Voer de tekens in de afbeelding,

- Zet een vinkje dan geeft u aan dat meer dan 13 jaar oud en ga akkoord met de regels van het spel (beter pre-lees de bepalingen gebruiker overeenkomst).

Aan het einde van het maken van een account, moet u op de "Create Account".

De tweede belangrijke vraag - systeemvereisten. Voor gameplay vereisen de volgende parameters: OS Windows XP / 7 / Vista / Vista 64, Pentium 4 maart. 0GHz / of gelijkwaardige AMD; grafische kaart compatibel met DirectX 9 (128 MB of meer), ATI X800, NVidia 6600 (of gelijkwaardig) schijfruimte 5 GB RAM en 1 GB. Hoe hebben de mogelijkheid om te maken - heel vergevingsgezind systeemvereisten.

Dus, je bent net begonnen te spelen Dota 2 en je moet zeker meer te leren over wat te verwachten van je karakter. Selecteer na een karakter en start om het te beheren, zal onmiddellijk deel te nemen aan de strijd tegen tegenstanders. U wordt in het team wil het hoofdgebouw van de vijand te vernietigen, en incidenteel en veeg verdedigingstorens en dood een groot aantal Britten onder de voeten. Tegelijkertijd moet je niet vergeten om na te denken over hoe cool. Je moet voortdurend pompen karakter priobrketat goede artefacten kwaliteit wapens. En om ervoor te zorgen dat alles eerlijk was, en nemen hun deel van het goud, dat wordt afgegeven voor deelname aan het team.

Gameplay gaat om een ​​strijd tussen licht en donkere kant. Elk team is maximaal 5 personen. Teams verdeeld over lijnen, waar de aandelen zal worden geconfronteerd met tegenstanders. Gekoesterde doel - om de tijd om de centrale vijanden sneller dan ze doen met jou te vernietigen. Wie was de eerste - is de winnaar!

Play Dota 2 - het betekent om harmonieus handelen met gelijkgestemde poging om de parameters van zijn karakter te ontwikkelen, om de mogelijkheid te bespreken wat er gebeurt met andere spelers in de chat en gewoon veel plezier bij het spannende klassen verder te versterken. Verover level na level, neem welverdiende awards, deelnemen aan oefenwedstrijden maken alles in het werk om succes aan het team te brengen, of als u niet wilt belasten, gaan met de stroom en op het einde nog weg te nemen wat verschuldigd is aan het einde van de strijd - maakt niet uit wat je doet, het allerbelangrijkste geniet ervan! Spel Dota 2 nodigt iedereen uit om mee te doen. Hou er niet - niemand houdt niet. Maar waarschijnlijk zal je niet geconfronteerd met teleurstelling. Geniet van de gameplay!

 

Dota 2 - speel het!