Bladwijzers

Draconian Wars

Alternatieve namen: Draconian Wars

Game Draconian Wars [_2_ ] - een van de meest populaire collectible card games online. Dit is een tactisch spel dat transporteert in het tijdperk van de draken. Spelers kunnen fungeren als een machtige leider van het leger van draken of menselijke troepen zo snel mogelijk geveegd Hyperborea winnen. Veel pro kaartspellen terecht beschouwd DraconianWarsonlineодной van de moeilijkste. Aarde Hyperborea vroeger behoorde tot Dragons, maar ging aan wal technocraten die beweren dat toen het land was onder hun bezit. Controle over het land - dat de overwinning zal brengen aan een van de troepen.

In Draconian Wars gratis [ _3_] kan iedereen spelen. Niet zo lang geleden, het spel werd beschikbaar op de Desura , waar het kost $ 2,5. Om te kunnen spelen online Draconian Wars [_1_ ] geregistreerd nodig. Om in te schrijven moet je de link te volgen « Inloggen of aanmelden », gelegen aan de rechterkant van het scherm.

1. Voordat u het inschrijfformulier in het bovenste veld te openen, die « Naam "Je moet de naam opgeven.

2. De volgende regel « Gebruikersnaam » branden van uw gaming alias ( ervoor dat je een paar ideeën).

3. In de « E-mail » moet je real-life elektronisch aangeven mailbox.

4. De volgende twee regels moet een wachtwoord opgeven om het spel in te voeren en bevestig door te dupliceren (in de velden " [ _6_] Wachtwoord »en« Controleer password », respectievelijk).

5. Alle velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht, dus het veld « Reddit [_2_ ] ' s code », zonder een sterretje, kunt u deze leeg laten.

6. Putting verplicht teek zinsnede « I hebben [ _6_] lezen en mee eens ... », de regels en de gebruiker akkoord u. In het geval dat uw nesloglasiya registratie is voltooid en u kunt niet speel het spel online Draconian Wars .

7. Aan het einde van het invullen van het inschrijfformulier aan hun "menselijkheid" te bevestigen door het invullen van het veld « Type [_3_ ] de twee woorden »CAPTCHA door het systeem.

8. Alle gevuld? Klik « Volgende ».

Nu, als de registratie is voltooid, kun je het spel beginnen!

Alle in het spel, zijn er vier belangrijke soorten kaarten.

1. Earth ( Eenheden ), die grond-en lucht-stations bevatten. Elk perceel wordt gekenmerkt door kracht, armor en combat skills.

2. Wapens. Deze kaarten helpen het land je troepen in de strijd.

3. Magic. Deze kaarten bieden de mogelijkheid om te gebruiken in de strijd spreuken en charmes om gebouwen, leger, te verbeteren om excellentie te krijgen in een gevecht.

4. Disorder. Het is vervelend voor je tegenstander kaarten die het mogelijk maken om verschillende trucs, magische spreuken en bezweringen gebruiken om de plannen van de vijand te breken.

In Draconian Wars spelen [ _3_] interessant om alle zullen zijn. Net als de meeste kaartspellen, het vangt vanaf de eerste minuut en houdt de spanning van alle spelers tot de laatste minuten van de strijd. In dit spel zul je in staat zijn om nieuwe vrienden te maken met spelers van over de hele wereld en de praktijk van de vaardigheid van de strijd. Dit uitdagende spel zal u niet verlaten niemand onverschillig. Haast aan te melden en hun geluk te beproeven in een slag!

 

Draconian Wars online registratie