Bladwijzers

Dragona

Alternatieve namen: Dragona Online, Dragon's Online

Dragona Online - fantastische gratis multiplayer role-playing game met een originele verhaallijn en prachtige moderne graphics. Gebruikers kunnen toetreden tot de helden-Dragoni, die de mogelijkheid hebben om te verbinden met de ziel van een draak. Zo Dragonnes in krachtige vechten vorm, dat is de beschouwing van een angstaanjagend. Deze krijgers zijn geroepen om de krachten van het kwaad overlord Dzhurtanom bestrijden. De wereld beschermen tegen ongewenste indringers - dat is hun ultieme doel. Vanaf Dragona Online spelen, word je een van de wezens in staat om de wildheid draconische bloed in hun aderen voelen. U zult het geweldig vinden - dat is het proberen!

Dragona Online registratie zal je spannende avonturen te feesten. Je zult in staat zijn om te ontwikkelen tijdens het spelen, voeren veel spannende quests, de strijd tegen de gehate vijanden, bondgenoten zoeken en met al deze locaties aan het unieke ontwerp en aangenaam geluid te genieten. Doe mee met het spel Dragona Online kost weinig tijd. Voer een e-mailadres, een wachtwoord en typ het nogmaals in de volgende regel, en ga dan verder in extra velden in te vullen (naam, verkozen twee vragen en hun antwoorden). Houd in gedachten dat het feit van het aanmaken van een account gaat u akkoord met de voorwaarden van het project.

Voordat de gameplay, moet u de lijst van aanbevolen systeemvereisten lezen. ; Processor Pentium Dual-besturingssysteem Windows XP / Vista / 7: tot Dragona Online te kunnen spelen zul je een computer met de volgende configuratie nodig Core of hoger videokaart Radeon HD 3650 / Geforce 8600 GT ; 20 [ _3_] GB schijfruimte en 2 GB RAM. Als deze parameters alles goed met je, kun je een duik nemen in de magische sfeer van het virtuele universum.

U wordt vervoerd in een wereld bestaande uit verschillende continenten, namelijk Bartan, Nazallan, Souhayr Valley Dragon Pampus. Op ieder van hen MMORPG opgespaard spel verrassingen voor gamers en zo zal uw reis onvergetelijk. Je krijgt zowel de kleurrijke locaties, en de sombere, donkere plaatsen. Deze verscheidenheid maakt de gameplay niet saai en onvoorspelbaar.

Game Dragon's Online biedt een hoogtepunt als transformatie. Als gevolg van de transformatie die u volledig veranderen je look. Deze speciale vaardigheid helpt om extra vermogen toename magische en fysieke eigenschappen te kopen. Maar je moet altijd onthouden dat het macht kernel nodig heeft, is er een speciale energie. Deze energie wordt aangevuld door het uitroeien van monsters. Transformatie compleet en gedeeltelijke. In gedeeltelijke verandering is slechts een deel van je lichaam. Draak sluimert in ieder van jullie, en hem wakker in uw best!

Tegelijkertijd magische landen bewoond door vertegenwoordigers van de vier races. Elk ras heeft twee klassen. Laten we eens kijken naar hen nauwer. Dus mensen (klassen: schutter, sluipschutter) - ongelooflijke swingers die weten hoeveel manieren om te compenseren voor hun tekortkomingen. En hoewel ze fysiek niet sterk genoeg, en nogal zwak in magie, en ze zijn over het algemeen korte leven mensen gelukkig zijn. Zij maken gebruik van zware bepantsering en andere dankzij een alliantie met de dwergen hebben toegang tot de nieuwste technologie. Naast de menselijke geest levendig en inzichtelijke, en deze voordelen niet zal wegnemen! Een ander ras - kalium (klassen: voogd en killer), is heel anders dan een mens. Deze race wordt terecht beschouwd als de meest krachtige te zijn, omdat de race in zijn aderen stroomt het bloed van de blauwe draak. Vermogen kalium afgeschrikt zoveel probeer niet te knoeien met hen. Derde race - Eldin (klassen: ranger en mage), die zichzelf de rechtmatige erfgenamen tijdperk goochelaars Dragons overwegen. Wat het gebruik van magie, in dit geval, hebben zij geen gelijke. En Eldin levensduur en terecht beschouwd als de mooiste race. En de laatste race - Katchi (klassen: Shaman en Scout), getroffen door de Grote Oorlog en de wens om terug te keren naar hun woon woonplaats voormalige grootheid. Leden van hun ras trots, woest in de strijd, doelgericht. Als u alle verschillende rassen en elk aantrekkelijk kan zien op zijn eigen manier.

Game Dragona Online stelt niet alleen om de geheimen van het eiland Bartan onthullen, maar ook om zijn verhaal te creëren. Van deze mogelijkheden zelfs de meest veeleisende gebruiker zullen blij zijn. Ja, de game wereld tegelijkertijd mooi en wreed. Maar het is deze combinatie niet mogelijk om interesse in het project verliezen. Zorg ervoor dat de verdiensten van het spel op hun eigen ervaring en laat je blijft een aangename ervaring!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more