Bladwijzers

Dragon Age: Origins

Alternatieve namen: Dragon Age: Origins

Game Dragon Age: Origins is een computer role-playing game, die werd ontwikkeld in het fantasy genre.

Acties in het spel Dragon Age: Origins speelt zich af tijdens de late Middeleeuwen. Vrijwel alle rassen in het spel bezitten magische krachten vanaf de geboorte. Het spel is een religie die het christendom lijkt. Elfen en tovenaars in het spel worden beschouwd als heidenen.

Download Dragon Age: Origins, kunt u met de officiële site of gedownload van andere websites die de toegang daartoe te bieden spel. Ook het spel Dragon Age: Getting U kunt downloaden op de torrent, een speciale website die gratis toegang tot verschillende bestanden geeft.

In spel Dragon Age: Origins personages worden gekenmerkt door hun functies en mogelijkheden. Alle personages zijn onderverdeeld in rassen

1) Mensen - is de belangrijkste en meest voorkomende ras in het spel. Mensen in de meeste van de volgelingen van de kerk.

2) Elves - een race, die is onderverdeeld in stedelijk en Dalish karakters. Voorheen werden ze onsterfelijk beschouwd. Elfjes verbergen van de mensen.

3) Gnomes - ze leven heel diep onder de grond. Veel kabouters hebben nog nooit het licht gezien, maar er zijn kabouters Landsmen zijn degenen die leven onder de grond verbannen.

4) qunari - zijn echte veroveraars. Ze hebben enkele leiders. Ze accepteren geen magie, beschouwen het als een vloek.

5) Sylvanas - ze zijn levende bomen die groeien in de wilde bossen van het gebied. Ze verschijnen nadat de boom is doordrenkt geest of demon.

Aan het begin van het spel kies je je eigen prehistorie en achternaam, kun je niet veranderen.

In Dragon Age: Origins Mage - dit is een van de namen die kunnen worden gedragen door mannen of elfen, evenals combat klasse. Het spel heeft ook andere namen: Dwerg-aristocraat, City Elf, Human edelman, Gnome commoner Dalish elf. Elk wordt gekenmerkt door zijn naam en geschiedenis kenmerken.

In spel Dragon Age: Origins pantser - is de belangrijkste beschermende ding. Er zijn verschillende sets van de apparatuur, die aanwezig zijn in harnas zijn

1) Set bestaat Templar-Commander - Knight Commander harnas en helm van de ridder-commandant.

2) Oude Elven Set bevat - helm, pantser, handschoenen, laarzen.

3) Set-diligence omvat pantser, handschoenen, laarzen.

4) Set bevat Juggernaut - handschoenen, helm, laarzen, pantser.

5) Inspanningen Kit bevat - Helm schuld, pantser, handschoenen inspanningen schoenen inspanningen.

6) Stel de doden waren het Legioen - harnas, helm, laarzen, handschoenen.

7) Wade Armor bevat - leerpantser jonge draak.

In Dragon Age: Origins tekens worden onderverdeeld in drie klassen:

1) Warrior - dappere klasse heeft een krachtige aanval. Specialisaties: Templar Knight, Berserker, Ripper

2) Mage - maakt gebruik van magische krachten. Specialiteit: weerwolf, een spiritueel genezer, battle mage en bloed mage.

3) Rogue - dit ingenieuze klasse die constant probeert om de vijand te slim af te zijn. Specialiteiten: duelist, moordenaar, boswachter en een bard.

Ook in het spel krijgt u de mogelijkheid om extra content te downloaden.

Game Dragon Age: Origins - is een spannende computerspel dat een groot aantal fans heeft.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more