Bladwijzers

Dragonica

Alternatieve namen: Dragonica

Game Dragonica Online - een gratis role-playing game, die onder andere spelletjes beschikt over een overvloed aan humor en parodie op de films en boeken.

Om te downloaden en spelen online game Dragonica, moet u de volgende systeemvereisten:

Minimum:

• Besturingssysteem: Windows Vista / XP

• Processor: Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 +

• Harde schijf: 2Gb

• Geheugen: 512 mb

• Videokaart: GeForce FX5200 of Radeon 9600 SE

• Airconditioner: DSL / kabel

Om te beginnen met het spelen van het spel Dragonica online moeten worden geregistreerd. Registreer Dragonica is als volgt:

1. Vul uw e-mail.

2. Voer vervolgens uw gebruikersnaam.

3. Kom met een wachtwoord.

4. Kies uw vloer.

5. Ga akkoord met de gebruikersovereenkomst en klik op het venster "Play."

6. Zodra de registratie is voorbij Dragonica, zal automatisch beginnen met het downloaden van het spel. Nadat de installatie is voltooid om het spel in te voeren met behulp van uw login en wachtwoord tijdens de registratie.

Dragonica Online spel - het is een aangenaam tijdverdrijf.

Speel Dragonica ongelooflijk interessant en realistisch. Alle modellen en het landschap van de wereld waarop u reizen gemaakt in 3D. Verzadigde en heldere kleuren creëren een gevoel dat je op de pagina's van de prachtig geïllustreerde boek van sprookjes.

Eens, heks genaamd Faris besloten draak van zijn spreuken en van kettingen. Vrijmaken van boze draak, bereikte zij goddelijke status. Je moet het leger en Elga Faris verslaan - bevrijd draak, na door vele spannende avonturen.

Dragonica Online spel heeft vier klassen:

• Warrior - Knight, Paladin, Gladiator, Spartan

• Archer - Archer, Hunter, Ranger, Sniper

• Mage - Servant Priest, Archmage, Wizard

• Thief - Jester, Harlequin, Assassin, Ninja

Dankzij een goede outfit Warriors kan de dupe van zichzelf te nemen. Warriors worden getraind in vaardigheden als: ". Dans met het zwaard" blow, smashing klap, klap van de hamer, woelen en de zogenaamde herstart

Schutters - meesters van ranged attack. Ook geweldige schieten vaardigheden, ze zetten een val, beheren dieren, en ook beroemd voor vele andere talenten. Boogschutters hebben dergelijke vaardigheden: moonwalk, een krachtig schot, scoren, luchtverdediging.

Mages gebruiken magische spreuken, aanvallen van tegenstanders. Magee zijn spreuken kan schade toebrengen aan meerdere vijanden tegelijk. Bovendien, in hun macht ligt om het vermogen van geassocieerde deelnemingen en bondgenoten verbeteren van invloed op de staat. Magee verbeteren van de volgende vaardigheden: langzame genezing, mana instroom - verbetert magische aanval, een combinatie van lucht en vernietiger - elektrische schok.

Dieven hebben de mogelijkheid om eenvoudig ontwijken aanvallen en snel te verplaatsen. Ze toebrengen voltreffers zijn ook in staat om het moreel van de medewerkers te verhogen. Vaardigheden inherent aan de Dief: het werpen, lucht woede, smashing klap en raketaanval.

Dragonica Online spel vol avontuur. Op de vijfenveertigste level van je personage voor het eerst een ontmoeting met Green Forest kerker. Omdat aanvallen Evil Lumberjack Poda Bernauna die leeft op Pine Hills stam Mika missen als Green Forest volledig ondergeschikt werd donker magie. Archer Zangoru nader toelichten welke taak je zal uitvoeren.

U graag Dragonica te spelen, want hier bij elke beurt je verwachten nieuwe avonturen. Bij de tweeënvijftigste niveau zal je personage ontmoeten een sjamaan Mutishey betoverde en gecharmeerd draak Riviusom. Zodra het karakter en de draak sjamaan wint, zal hij een deel van armor sets en andere kleding ontvangen, en verdien nieuwe orders en nieuwe achievements.

Voor overwinningen en voeren opdrachten zoektocht online game Dragonica biedt beloon je karakter in de vorm van experience points. Het bereiken van het volgende niveau, kan hij nieuwe leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Bijscholing - van de Warrior in Knight van Knight Paladin en dus etc. - Treedt op na de twintigste en veertigste niveaus.

Dragonica online - verbazingwekkend humoristische gaming wereld. De tijd besteed aan dit spel, vliegen veel plezier. Doe mee met het spel Dragonica wacht op u!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more