Favorieten

Dragon Nest

Alternatieve namen: Dragon Nest

Game Dragon Nest - een mengsel van MMORPG en arcade slasher, fantastische client game ontwikkeld door de Zuid-Koreaanse studio Eyedentity Spelen. Het belangrijkste voordeel Dragon Nest online - de laatste gevechten systeem non-target. Gevechten hier zijn snel en dynamisch, en de overwinning in hen is afhankelijk van de vaardigheden van de speler. PvE en PvP goed doordacht. Variety volledig elimineert verveling. Je wordt betrokken in de cyclus van ongelooflijke avonturen! Doe mee aan de strijd met de zombies, pak de belangrijkste punten die betrokken zijn bij de oorlogen tussen de teams. Als je moe bent van deze tumultueuze gebeurtenissen zijn, gaan bijvoorbeeld landbouw of visserij.

Om haar activiteiten in de fantasiewereld uit te breiden, moeten we Dragon Nest registratie. Moeten ook de game te downloaden. Op de registratiepagina, voer het e-mailadres, evenals een bijnaam voor het forum. Na het aanmaken van akakunta downloader kan het spel downloaden. Alle succes geslaagd, en vervolgens online game Dragon Nest werkte deze minimale systeemvereisten naadloos vereist:

- OS Vista SP2 (32/64bit) / Windows 7 (32/64bit);

- Processor 12,

- Video NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870; [_2_ ]

- Geluid Direct x 6. 0;

- 1. 5 Gb RAM en 1. 5 Gb schijfruimte;

- Internet 56k modem.

Dragon Nest afspelen te starten met het creëren van karakters. Je komt met een naam, kies een kapsel, gelaatstrekken, kleding en schoenen. Ook moet u beslissen welke klasse zal behoren. Dragon Nest bewonen schutter, tovenares, geestelijken en militairen. Boogschutters - sierlijke, snelle en behendige creatie succesvol in het nabije en verre aanvallen. Ze zijn echter niet persistent, hebben ze een zwakke verdediging. Tovenares - masters ranged aanval die kan men spellen gevechten tientallen vijanden. Ze zijn in staat om de acties van tegenstanders te controleren en beïnvloeden het verloop van de strijd. Once upon a heksen hadden de kans om de beste van de beste te worden, maar kwam moeilijke tijden en moest vechten met de monsters, het verdienen van deze kamer. Geestelijken - verbazingwekkend winterharde strijders van adel. In staat om monsters af te leiden en toebrengen dodelijke combo's. Bezitten curatieve magie. Voedde hen alleen de mogelijkheid om opt-out. Strijders - dappere professionals gecombineerd shock en productie van krachtige aanvallen. Schitteren in de melee, maar het probleem is dat de klassen varieerden ze gewoon jezelf niet laten.

Speel spel Dragon Nest online nodig, met behulp van de beschikbare apparatuur. Het hele punt is dat de verschillende vertegenwoordigers van de klassen beschikbaar zijn hun wapens en uniformen. Voor boogschutters - het is kort, handboog, kruisboog. Voor heksen - grimoire bol pop. Voor geestelijken - mace keten staaf. En voor de soldaten - een zwaard, bijl, hamer. Naast de boven in het spel Dragon Nest, zijn er diverse sieraden en drankjes die nuttig op het juiste moment zijn. Je wapens en armor kan worden verbeterd. Dingen kunnen worden versterkt hen extra eigenschappen die ze echt dodelijk te geven. U kunt ook objecten. Dit zal smeden helpen. Ze zijn in staat om meesterwerken te creëren.

Dragon Nest online - dit is de mysterieuze wereld van Altera, die ondanks de razende controverse en de invloed van de duistere krachten, is heel Cubby. Hier bezoekt u de met sneeuw bedekte bergen, bloeiende op de vlakte, in de verlaten ruïnes, bossen vol geheimen in de rustige dorpjes en in het park, dat in wezen - een rit. Om deze mooie wereld te redden van de verschrikkelijke draken, zullen spelers zoeken en vernietigen van het kwaad tegengif.

Play Dragon Nest kan alleen of samen met zijn trouwe vrienden. Hier is het u om te beslissen hoe je meer comfortabel. Het is het vermelden waard dat de groep kan vechten monsters hele regimenten, en men is niet op de schouder.

Voer fundamentele kant en dagelijkse quests en ervaring opdoen. Hebben deze prestaties in het spel om alle voorwaarden te scheppen! Voor de uitvoering van de moeilijkste taken die u kunt de titel te krijgen. Dit opschrift naast de naam van het karakter dankzij de kenmerken kunnen maken.

Voor karakter, genoeg pomp minstens een uur per dag om te kijken naar het spel. Wat er ook gebeurt, niet uit te schakelen track! Voltooi alle niveaus en word een echte held!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more