Favorieten

Draak Pals

Alternatieve namen: Draak Pals

Game Dragon Pals is een browser based MMOG, die werd opgericht in een fantasy stijl. Dit spel is ontworpen in het genre van anime, waar uw huisdier zal zijn draken. Het spel Dragon Pals U krijgt een unieke en onverwachte gameplay tegenkomen, en hier vindt u de aangepaste klasse indeling zien door seks.

Vreemde taal (Engels) wordt gepresenteerd in Dragon Pals registratie.

: Om dit spel te maken, moet u de volgende informatie over uzelf invoeren

1) Zijn e-mailadres of naam.

2) Schrijf uw wachtwoord.

U kunt zich ook inschrijven via Facebook .

Play spel Dragon Pals U zal leren hun huisdieren - draken. U kunt hun vaardigheden te verbeteren. U kunt zelfs een paar draken, die u kunt gebruiken op hetzelfde moment, indien nodig.

Het spel Dragon Pals spelen moet je niet alleen richten op het aanscherpen van de strijd, maar ook u zal zorg dragen voor uw huisdier. Om dit te doen moet je je eigen moestuin te creëren en te groeien voedsel op het voor hun fantastische huisdieren.

In het browser spel Dragon Pals online, zijn er drie klassen:

1. Boogschutters - zij explosieve kracht bekend voor het opstellen enorme schade in de strijd. Zij zijn het best gebruikt voor Schade op de lange termijn.

2. Strijders - ze hebben een sterke hart dat maken van hen stevigste verdedigers. Hoewel hun aanvallen matig ze kunnen meeste hoeveelheid schade te weerstaan.

3. Magee - zijn meesters elementen eigen twee partijen defensie en toepassing schade. Zij zijn de meest afgewogen van alle drie de klassen en zijn krachtig healers [_7_ ].

Elke klasse heeft zijn eigen unieke set van vaardigheden. Deze vaardigheden zijn samengesteld uit drie verschillende soorten indicatoren: aanval, ondersteuning en talent. Vaardigheden zoals aanval en ondersteuning kan worden getrokken in de skill bar om te worden gebruikt in de strijd, en talenten fungeren als passieve vaardigheden.

Spelers hebben twee verschillende soorten vaardigheden en kan gebruikt worden tot drie vaardigheden in de skill bar op elk moment. Maar een grote aanval vaardigheden gebruikt kunnen worden in een hete strijd, maar u kunt ook gebruik maken van zoveel combinaties als u wilt.

In spel Dragon Pals is een systeem van alchemie, die wordt gebruikt om goud amethist zetten. Hoe hoger het niveau van uitmuntendheid van de alchemie, hoe meer de speler kan verzamelen amethist. Er is geen limiet aan hoeveel een speler kan transformeren en een kans hebben om tien keer meer te krijgen. VIP spelers hebben een kans om gratis raffinage, en kan ook Alchemy Packs.

Voor draken temmen en alle concurrenten zal moeilijk voor je zijn.

In de arena vechten en de moed om te vechten voor awards. Verbeter uw vaardigheden en de weg vrijmaken om de schatten die je zal belonen voor je harde werk.

Kies je klas en vecht met alle moed.

Log in het spel Dragon Pals gratis en hebt ingesteld niet waarschijnlijk is en spannende avonturen uit het spel voor zichzelf en hun vriendjes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more