Bladwijzers

Draken van Atlantis

Alternatieve namen: Draken van Atlantis

Zoals je kunt raden van de titel, zal het spel Draken van Atlantis u mee in de magische wereld van draken. Draken zijn nog steeds mensen die in de dagen van het verloren continent Atlantis waren. Volgens de legende van het spel in de oudheid mensen van het land ging terug naar Atlantis. Ze moest vechten voor het leven. Tijdens de langdurige gevechten zijn gemaakt van de vier stammen van Atlantis. Vandaag hebben deze stammen moeten vechten onderling voor het belang van het behoud van het leven. Daarnaast zal de winnaar in staat zijn om de controle over het gehele menselijke ras te krijgen. Ook helpen in de strijd en breng overwinning in de oorlog kan Dragons.

Draken van Atlantis online is nog steeds een van de vertegenwoordigers van de gaming bedrijf Plinga Play. Al deze spellen zijn van hoge kwaliteit graphics en leuke gameplay. In tegenstelling tot andere partijen van dit fabrikant in het DA niet mogelijk om de website te vertalen in het Russisch, zo onwetend nog spelen op gevoel. Wat waar is, management game is zo eenvoudig dat iedereen het kan begrijpen zonder problemen.

Als u al eerder had ontmoet met Plinga games en misschien zelfs sloeg een rekening in deze dienst, dan kunt Draken van Atlantis registratie zal plaatsvinden onder de vereenvoudigde regeling, of liever gezegd kun je gewoon inloggen in het systeem onder de geregistreerde gegevens. Als je een beginner bent, moet u invullen van een eenvoudig formulier.

1. In het midden van het veld voor u zullen vormen. Als u wilt, kunt u zich aanmelden via uw account op Facebook. Zo niet, de bovenste regel van het formulier getiteld «e-mail» voer uw e-mailadres.

2. Volgende in de rij «Wachtwoord» voer uw wachtwoord in te loggen op uw persoonlijke account.

3. Golf «gebruikersnaam» lijst van de login van je spel.

4. Kan het systeem om de registratie te voltooien en je zo snel mogelijk begonnen met het spel Dragons of Atlantis spelen, moet u de gebruiksvoorwaarden accepteren door het controleren van de lijn «Ik accepteer de voorwaarden ...».

5. Indien gewenst, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van de plaats van toediening, het controleren van de lijn «Stuur mij Nieuwsbrieven», als je geen berichten wilt ontvangen, laat u het vak leeg.

6. Na het invullen van alle velden en het controleren van de juistheid van het vullen, klik op "register".

Nu kan je niet alleen vrij om Dragons of Atlantis spelen, maar vlot verloopt in alle andere spellen Plinga.

Tijdens het spel moet je een held kiezen, of liever dat het behoort tot een van de vier stammen.

1. Zolmek. Brutal zolmeki staat om een ​​gemeenschappelijke taal met alle levende dingen, vooral met de draken te vinden.

2. Kachels. Deze karakters hebben een scherpe geest en verbazingwekkende handigheid weten ze heel wat van magie en wetenschap.

3. Soleriany. Sluw en meedogenloos karakters. Ze altijd winnen tegen elke prijs.

4. Amazones. Moedige vrouwen krijgers. Deze oorlogszuchtige dames zullen elke een man niet bang.

Selecteer stam, noem je karakter en geven de stad haar naam. Nu kun je spelen!

Het is belangrijk op te merken dat het spel Draken van Atlantis is volledig gratis en beschikbaar voor iedereen. Voel dappere krijger van de Middeleeuwen en proberen om de macht over de wereld te krijgen met de hulp van de Draak ...

 

Draken van Atlantis online registratie