Bladwijzers

Dragon's Prophet

Alternatieve namen: Dragon's Prophet

Game Dragon's profeet is een systematische strijd die spelers biedt een meer realistische gameplay vechten.

Dragon's Prophet online stuurt u naar een plek waar draken zwerven het land, zee en door de lucht vliegen.

Profeet Dragon spel stelt spelers in staat om deel te nemen in de strijd met verschillende draken. Regain deze orde op aarde van het kwaad Black Dragon, die draaien ontsnapt.

In Dragon's Prophet registratie is als volgt:

1. Je moet naar de site van het spel Dragon's Prophet online te vinden.

2. Bovenkant van het formulier zie je een knop waarmee u kunt maken in het spel via Facebook, een sociaal netwerk.

3. Een andere manier om te registreren voor u is om te registreren op de site.

4. Op de site in de eerste rij van het inschrijfformulier uw e-mailadres.

5. Herhaalde toediening van e-mail adres in de volgende cel.

6. Schrijf het wachtwoord voor het spel. Gebruik deze combinatie alleen in dit spel.

7. Denk nickname en schrijf het op.

8. Lees punten zoals hieronder beschreven vormen. Als u tevreden bent met alles wat in hen, markeer ze door ze te klikken.

9. Druk op «Speel nu gratis».

Speel Dragon's Prophet Je zal via een internet browser, dus je zou moeten controleren: verbinding met het internet en uw computer werd elke browser geïnstalleerd.

Voordat u begint met Dragon's Prophet spelen om te spelen, moet je kennis te maken met de kenmerken van het spel:

1. Draken zijn overal: in een wereld in de vorm van een draak, meer dan 300 unieke draken zwerven door de aarde. Je kunt vechten, te vangen, te trainen en rijden op hen te gebruiken en ontwikkelen van hun unieke vaardigheden en capaciteiten en helpt zijn zaak.

2. Combat System: Dragon's Prophet gebruikt Auto-target en combo-systeem om de spelers een meer realistische gameplay vechten. Dit systeem geeft spelers meer controle met een breder scala van tactische opties dan de traditionele MMO.

3. Mooie spannende wereld: spelers reizen de spannende wereld vol met verbazingwekkende gedetailleerde landschappen. Geheimen, problemen en wezens wachten om te zien hoe wanneer je begint te spelen.

4. Uitgebreid stelsel van Volkshuisvesting: laat uw fantasie prikkelen en uw verwachting. Spelers krijgen de volledige controle te bouwen en ontwikkelen van uw stad uniek in de stad en, uiteindelijk, van het rijk.

5. Frontier Systeem: Guild leiders verheugen! Met deze grootschalige bouw-systeem, spelers hebben de kans om hun ultieme koninkrijk op te bouwen. Nastreven van hun burgers en hun rijk, ontwikkel je in het spel.

Dragon's Prophet Online - is een spel van de fantasie, die veel mensen heeft gewonnen. Word lid van een van hen en krijgt samen met hen een leuk spel Dragon's Prophet.

Profeet van de Draak brengt u een verscheidenheid aan ervaringen die je zult ervaren tijdens de passage van het spel. Registreren en blijven niet op de prestaties van hun doelen!

 

Dragon's Prophet online registratie