Favorieten

Drakensang Online Introduceer

Alternatieve namen: Drakensang Online

Drakensang Online - is een gratis browser-gebaseerde fantasy game, waar sprake is van magie en wonderen. Het is een wereld waarin vele gevaren en verschillende wezens, waarin donkere minions die de mensheid de oudste vijand bevrijd - DRAGON.

Drakensang Online spel is gratis en vereist geen client installatie van het spel. Het is compatibel met alle populaire browser. Alles wat je nodig hebt om het spel te starten, dit Registratie Drakensang Online: als je een geregistreerde account op Facebook, kan het worden gebruikt als een bureau in het spel, simpelweg door te klikken op de banner knobku Facebook, dan toestemming om de rekening zelf te geven. Als dit account niet, doe dan het volgende: op de startpagina door te klikken op de "Registreren" knop om de registratie venster, waarin de velden moeten je naam (voornaam), wachtwoord, e-mail, geboortedatum, Bonus Code kunt invoeren en vink aanvaarding van de Algemene Voorwaarden van de vertrouwelijkheid. Klik op de "Registreren" knop op deze registratie in Drakensang Online game over. Vervolgens gaat u naar een nieuwe pagina van de site moet een game server te kiezen uit de lijst en speelstijl (PvE of PvP). PvE-speler is tegen de wereld, en PvP - Player versus Player is. Druk vervolgens op de "Start Game" en opende een nieuwe pagina voor het maken van je karakter: het kan de Dragon Warrior, Mage Circle of de Rangers, hij kiest de vloer, en haargroei. Wijs het een naam en druk op de "Create" knop. Alles is nu mogelijk om zijn eerste opdracht ...

beginnen

Zoals reeds vermeld, Drakensang Online game heeft momenteel drie klassen: Mages Circle Dragon Warriors en Rangers.

Mages Circle - deze klasse van mensen hoge intelligentie en kennis van magie. Zij bezitten essenties van vuur, ijs en bliksem, en hun kracht met magische aanvallen te verbeteren.

Dragon Warriors - deze klasse is onovertroffen meester van close combat. Dank zij zijn zelfs woeden, zijn ze in staat om vaardigheden toe te passen bijzonder effectief. Dus hoe langer ze vechten met de vijand, hoe gevaarlijker ze zijn.

Pathfinders - leden van deze klasse zijn uitstekend pijlen. Ze gepland een afstand doel is om haar pijlen geschoten uit hinderlaag verzwakken, en snijd het in zijn melee wonder mes boog.

Speel het spel de speler zal Drakensang Online, reizen naar verschillende regio's (locaties) van het spel. Op dit punt in het spel zijn er zeven regio's: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill Slifmor, Shorfolk, Tegansuol en Torstrond. Reizen naar deze regio's, zal de speler een verscheidenheid aan taken ontvangen van de NPC (non-player characters) uit te voeren, en in het proces doden van verschillende monsters. De beloning voor het succesvol afgelegd quests zal experience points ontvangen en vaardigheden te verbeteren. In quest missies naast experience points en vaardigheden, kan de speler vinden zeer waardevolle voorwerpen die zijn verborgen in verschillende plaatsen. Geleidelijk aan, met elk nieuw niveau zal meer complexe taken verschijnen.

Game Drakensang Online heeft de beschikking over een groot aantal monsters die in verschillende gebieden wonen. Dus speel het spel online Drakensang zich niet te vervelen, gewoon geen tijd om zich te vervelen.

Het spel heeft hulpbronnen zoals goud, zilver en koper. En daar - Inomanty (deze game geld, dat kan, indien nodig, koop de "echte").

Speel Drakensang Online te praten op het forum, dat is op de site.

In het algemeen, het spel maakt een goede indruk. Misschien video tutorial, die kunnen worden bekeken op de website zal u helpen begrijpen en erachter te komen hoe Drakensang Online te kunnen spelen.

Alles wat nu scheidt de avontuurlijke, het Drakensang Online registratie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more