Bladwijzers

Draken

Alternatieve namen: Draken

Online Game Dragons - nieuwe gratis browser speeltje die een beroep op alle liefhebbers van fantasy. Doe mee met het spel Dragons eenvoudig en duidelijk voor iedereen, om de Dragons spelen, hoeft u alleen maar elke browser gebruiken om een ​​stuk speelgoed uitvoeren en voltooien van een standaard registratieformulier. Draken - speelgoed, die op volle snelheid met behulp van moderne technologie 3D. Daarom, de interface en het beeld is zeer kleurrijk en kwalitatief. Dat schema Dragons online game helpt nog dieper duik in de fantastische wereld van vuurspuwende wezens.

Zelfs voordat u uw e-mail te laten voor de registratie, kies een nickname en krijgen het wachtwoord, wordt u gevraagd om te kiezen welke kant zal moeten vechten

• Valor - rustig en redelijk krijgers handelaren

• Sadar - ascetische warriors barbaren

Aan welke kant te passeren en welke principes manifesteren in de wereld van online games Dragons moeten beslissen vóór de registratie zijn.

Speel het spel online Dragons kan alleen maar als vertegenwoordiger van het menselijk ras. In elk van de twee strijdende rijken, zijn er twee belangrijke races:

• mensen

• dragons

Er zijn andere personages - de vertegenwoordigers van de kleine rassen - vlam en de maan elf, minotony en anderen, maar ze werken alleen als bondgenoten of vijanden.

Draken - online game met verslavende gameplay. Na de Tweede Wereldoorlog confrontatie en kwade krachten van de goden Shaab, liet twee races die wederzijdse bloed hunkeren. In de grote kloof - waar draken, samen te werken met mensen behandeld een beslissende slag om het kwaad - gevormde kristallen die grote magische krachten te hebben, ze heten Dragon Tears. Plot Dragons online game aangelegd in detail, maar het achtergrondverhaal van de wereld nodig hebben om Adam te lezen, zoals de intro te zien mislukken.

Dragons biedt beginners passeren inleidende quests die elke speler krijgt van zijn mentoren, afhankelijk van de gekozen imperium - blauw of rood Valortsev Sadartsev.

Als u besluit om het spel online te spelen aan de kant van Dragons krijgers handelaren, zal de locatie van het veer War Academy Gaeta zijn, als je zoals sturen meer soldaten asceten - het op jouw manier in het spel Dragons Online begint met de Academy of War Radan.

Om zijn held pomp moet quests passeren en bestrijden monsters en tegenstanders - als iets nieuws, maar om het spel online te spelen Dragons u zo spoedig de verdediger van zijn mentor beginnen.

De eerste taak is om te zoeken en vernietigen van de verrader Marauder Zuivel. Quests voltooien van en het winnen van gevechten, krijg je niet alleen kennis, maar ook de reputatie punten. In de wereld van Adan monsters vrij kan bewegen, dus, om een ​​van hen aan te vallen, moet je om het te selecteren en bevestigen hun intenties met een dubbele klik. Elke verslagen monster brengt ervaring en beloning voor de held.

Strijd in het spel vindt plaats in semi-automatische modus. De held kan stoten uit te voeren in drie verschillende racks:

• beschermende

• de aanval

• magical

U kunt denken over hun tactiek in het spel Draken. Spelen en vechten waard zorgvuldig - het combineren van racks, vergeet niet dat je tegenstander ook hun positie kunnen veranderen en magie gebruiken.

Draken - online game met turn-based gevechtssysteem. Stakingen zijn beurten - eerst, dan - de vijand. Om eruit te komen van de strijd zegevierende, pobespokoytes vooraf over de versnelling. Speciale artefacten, magische amuletten, en zelfs je wapens kunnen worden gekocht in de winkel. Daarom, vergeet dan niet om niet alleen je karakter instellingen te pompen en te controleren voor de munitie.

Natuurlijk kun je de wereld Adan veroveren met vrienden - nodigen clans en verken het spel kaart Dragons. De registratie zal uw weg naar de fantastische wereld van de sterke en moedige krijgers en kleurrijke 3D-graphics te openen. Er is geen noodzaak om speciale inspanningen om de echte held van de wereld van draken voelen te maken. Staat en bereid om elk te spelen - zeker hun hand proberen te de heldere wereld van draken en krijgers.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more