Bladwijzers

Driver: San Francisco

Alternatieve namen: Driver: San Francisco

Game Driver: San Francisco - een van de meest spannende races van multiplatform. Het fundamentele verschil in het realisme. U moet grondig te scherpen rijvaardigheid en het overwinnen van enige moeite paden. Als projectontwikkelaars beroemd gemaakt Ubisoft, te twijfelen aan de kwaliteit van het spel is niet nodig - het is echt van hoge kwaliteit en robuust uitgevoerde project. Dit project is een logisch vervolg op de veelgeprezen Driver. Over het algemeen, het project is vergelijkbaar met de vorige games in de serie, maar nog steeds een aantal grote vernieuwingen niet onmogelijk noemen.

Driver San Francisco spel krijgt de gelegenheid om u vertrouwd te maken met de voortzetting van het verhaal van twee wanhopige chauffeurs en verstokte vijanden, John Tanner en Charles Jericho, die nog steeds in geslaagd om te overleven na een vreselijke schietpartij in Istanbul geven. Na dit incident, waren de jongens nog steeds in staat om terug te keren naar zijn geboorteland de Verenigde Staten. Nu Tanner is patrouilleren in de straten van San Francisco, en Jericho is in afwachting van veroordelende rechter. Echter, de strafrechtelijke aard Jericho kan de aanval op een politie busje droegen hem ontsnappen. In een poging om te stoppen krijgt de weggelopen Tanner in een vreselijk ongeval met een vrachtwagen. Hij overleeft maar valt in een coma. Nou, als je niet wilt om snel te downloaden Driver San Francisco om persoonlijk vergewissen van de juistheid van zo'n ongelooflijke ontwikkelingen?

Vervolgens moet Tanner kon genaamd «verschuiving», die hem de mogelijkheid om te worden geïmplanteerd in de lichamen van andere mensen zo nodig geeft. Nu, het verplaatsen naar een andere auto, zul je in staat om met succes voort te zetten, lijkt het, zelfs zelfvernietigend missie.

Zodra u Driver kunnen downloaden: San Francisco, zal u versteld staan ​​van de grote vloot, beschikbaar voor spelers. Het is meer dan 120 unieke en legendarische auto's die in de loop van het spel kun je upgraden naar nieuwe hoogten! En niet zo lang geleden, de ontwikkelaars hebben beloofd overwegen om in Driver: San Francisco Russische machine, om zo alle Russische fans van het project te bevorderen.

In dit project, kunt u zelf uit te proberen als bestuurder rijden op meer dan 200 kilometer duur. In dit geval, in tegenstelling tot het vorige spel, in het vervolg van Automobilisten zullen worden zoveel als 9 belangrijkste spelmodi geïmplementeerd, zodat u het spel interessanter te maken.

Om het spel Driver succes downloaden: San Francisco, moet u een pre-keys te kopen om toegang te krijgen. U kunt dit doen via de link rechtstreeks vanuit de belangrijkste site van het spel. Voor het uitvoeren van missies kun je geld verdienen, die vervolgens zal worden besteed een bestaande of een nieuwe auto te upgraden.

U kunt uw administratie opnemen voor speciale DVR, die voorzien in Driver: San Francisco machine. En later successen kan delen met je vrienden op sociale netwerken.

Schiet op en je de driver te testen: San Francisco pc, is het eigenlijk een mooie en spannende race!

 

Driver: San Francisco