Bladwijzers

Andere werelden: Elemental War

Alternatieve namen: Andere Werelden, Andere Werelden

Volgende de legende en de originele role-playing online game Other Worlds vertalen: War of the Elements biedt om te vechten voor de redding van het universum en het leven Ondel Crystal, wie wil het bezit van de vertegenwoordigers van de donkere kant van de wereld te nemen - de zeer kwaad, belichaamd in de vier elementen vier beangstigend monsters. Andere werelden voor het spel: ". Zloveschnost" Elemental War online gekarakteriseerd door een combinatie van fantasie graphics met gotische elementen, die de sfeer en beelden van een aantal bijzonder maakt Wat de game mechanics en gameplay in het algemeen, dan ben je in de originele vechtsysteem, spelers strijden tegen duels en gevechten tussen de lessen, speurtochten en veel indrukken van deze geweldige en onvoorspelbare wereld. Maar eerst iets anders.

Laten we beginnen met de minimale systeemvereisten die zou spelen het spel Other Worlds: online Elemental War. Dus

Toegestane besturingssystemen - Windows 2000/XP, Vista X32 / 7

Pentium processor 1 GGts

128 MB RAM

Stabiele internetverbinding.

Game Andere werelden: Elemental War online werkt in elke browser, maar nog steeds de ontwikkelaars raden het gebruik van Mozilla Firefox.

Registreer Andere werelden in het spel: Oorlog van de elementen - een proces dat zal wegnemen van u een paar minuten te dwingen. Kom op ofsayta speelgoed vullen eenvoudige vormen - postbusadres (huidige) wachtwoord en geheime vraag (in het geval er problemen zijn met plotselinge entree in aanmerking). Registreer Andere werelden: Elemental War blijft nadat u de link naar het postadres te activeren.

Dus als je in andere werelden: Elemental War Online registratie is succesvol geactiveerd, tijd om verder te gaan naar de volgende fase - de creatie van het personage. Om te beginnen is om te beslissen welke van de elementen

Zal je karakter te beschermen, en dus tegen de monsters die de elementen zullen strijden. Daarnaast zijn andere werelden: Elemental War online game waarin er vier klassen karakters: Barbarian, Monk, Mystic, Seeker. Baseline kenmerken Varvara gericht op het toebrengen van meer schade Guardian - op defensie, Monk - genezing en Mystery - op de manipulatie van de energie van zijn tegenstander. Vertegenwoordigers van elke klasse heeft vier belangrijke (en universeel) parameter: Energy, Power, Recycle, het vereiste niveau.

Wat wacht degenen die komen om het spel online te spelen Other Worlds: War of the Elements? Natuurlijk, het belangrijkste doel - om te beschermen tegen natuurlijke Ondel Kristal "monsters", maar samen met dat je verwacht ongelooflijke avonturen en gevechten met spelers die andere elementen verdedigen. Gevechten vinden plaats op elke locatie op elk punt op de kaart andere werelden. Alles wat je nodig hebt om de vijand te bestrijden met verwaande - een voorlopige aanvraag in bij een gevecht. Daarnaast, een-op-een gevechten, zoals in andere werelden: Elemental War spelen en kan vechten op grote schaal - de strijd tussen de beschikbare klassen of clans die elk zijn element vertegenwoordigen. Maar soms is het niet nodig om te vechten - diplomatieke tactiek is veel effectiever dan de bloedige oorlogen, als de juiste aanpak van de keuze van de bondgenoten en het creëren van een winstgevende alliantie met hen.

Naast de ontwikkeling van een militaire loopbaan spelers zijn ook beschikbaar (het vijfde niveau) en rustiger activiteiten zoals vaartuigen, bijvoorbeeld. Remeslenecheskih vier beroepen - Visser, Travnik, Harvester en Prospector. Elk beroep heeft zijn voordelen en brengt allerlei bonussen. Naast zijn militaire carrière en ambachten trekt veel gamers spelen in andere werelden: Elemental War gelegenheid elkaar te ontmoeten met de tweede helft en het opzetten van het persoonlijke leven, tot het huwelijk. En in het algemeen, niet alleen te beschrijven, zodat u beter gaan spelen en maak uw eigen indruk van het spel Andere Werelden: De oorlog van de elementen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more