Favorieten

DSF Starfleet

Alternatieve namen: DSF E92

DSF Starfleet: een blik in de toekomst

Tegenwoordig verbergt de kosmos veel geheimen en we weten niet of er leven is op andere planeten naast de onze. We zijn bang door buitenaardse wezens en vertegenwoordigen hen vaak als agressieve slaven. Maar misschien als er andere beschavingen zijn, zijn ze niet allemaal gevaarlijk. Wie weet wat de toekomst de mensheid zal brengen. Wat hem open deed staan, en in welk lange-afstandsreizen je handel kunt drijven met schattige mensachtigen, onthoud jezelf van contact met anderen en maak eerlijk gezegd ruzie met de derde. DSF Browser Multiplayer Starfleet speelt op dit onderwerp en biedt aan om aan het roer te staan:

 • Linkora
 • Cruisers
 • Kornetten
 • Vechter
 • Fregata
 • Flagman

We wachten op een ruimtedodyssee, majestueuze landschappen van koude sterren schijnt, ongekende avonturen, gevaarlijke schermutselingen, onderzoek en studie van de technologieën van de toekomst Start DSF Starfleet om te spelen en laat de kosmos je onderwerpen.

Wat begint het avontuur met?

Zoals het wordt geaccepteerd in MMORPG-speelgoed, registreert DSF Star Fleet zich eerst via de sociale netwerkservice. Selecteer vervolgens de server, maak vervolgens een held, kies het geslacht en wijs een naam toe. Nu helpt de meest interessante ontmoeting met een assistent, die je ijverig laat kennismaken met de loop van alle evenementen, omgaan met het management en biedt aan om hun eerste trainingstaken te voltooien.

Beginner is erg handig om de voorgestelde speurtochten te voltooien. Dit zal niet alleen helpen om snel om te gaan met het werk van de basis, maar zal ook wat middelen voor verdere ontwikkeling brengen. Na het voltooien van de missie, zal de assistent een stap achteruit doen en af ​​en toe alleen zichzelf herinneren aan handige tips of taken. Verdere ontwikkeling doe je zelf, de vele takken bestuderen.

 • Herstel bronnen
 • Build gebouwen en schepen
 • Ontwikkel een planeet en een station
 • Goud
 • opslaan
 • Voer verdediging
 • in
 • Verzamel belastingen

Als er schepen zijn, hebben ze brandstof en piloten nodig en kopen ze voor goud gewonnen tijdens de speurtochten. Er is een andere valuta, diamanten, maar je kunt ze krijgen voor echt geld. Maar dan kun je je eigen ontwikkeling aanzienlijk versnellen.

De eerste stappen van de veroveraar

Voor de gelegenheid om veilig op te staan, wil ik buigen voor de ontwikkelaars en heel erg bedankt. Zolang je het slot niet verwijdert en niet toestaat dat andere deelnemers je naar de oorlog slepen, kan niemand dit doen. Hoewel je verbod op vijandelijkheden van kracht is, kun je genieten van de economie en de constructie, mijnen ontwikkelen, metalen verzamelen en noodzakelijke artikelen produceren. Alle gebouwen zijn verbonden en moeten worden verbeterd om nieuwe kansen te krijgen.

V DSF E92-vloot zult u meer aandacht besteden aan de voorbereiding op de strijd, in plaats van eraan deel te nemen. Huur kapiteins en bouw schepen en stuur ze vervolgens naar het conflict om te zien wat er gebeurt.

Radars helpen bij het detecteren van de nadering van vreemden door een alarm te geven, en hoe hoger het pomptoeniveau, des te nauwkeuriger de metingen zullen zijn. Schepen vereisen ook constante verbeteringen en je kunt ze uitrusten met extra uitrusting, wapens en je aanvals- en verdedigingsvaardigheden vergroten.

Het is bekend dat het moeilijk is om de gevaarlijkste vijanden af ​​te weren, en voor dit doel is Alnsa gemaakt. Om lid te worden, moet je solliciteren, en als ze je accepteren, zul je bondgenoten vinden die je zullen helpen met middelen en militaire macht als je een sterke tegenstander ontmoet.

Allianties geven ook taken uit, en alleen de deelnemers kunnen ze openen, maar je kunt slechts 2 per dag uitvoeren. Voor succes krijg je medailles die de rang van je kapiteins verhogen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more