Bladwijzers

Geest van de Draak

Alternatieve namen: Dragon Spirit, ddgame

Online Game Dragon Spirit - browser spel van de nieuwe generatie. Hier, alle actie vindt plaats in een magische wereld Sherus. Game-ontwikkelaars - het bedrijf Mental Games - creëerde een meesterwerk!

Zelf-registratie in het spel Dragon Spirit zal verkrijgbaar zijn in open beta fase dichter bij de val. Maar op de officiële website kun je je inschrijven voor deelname aan de gesloten beta test indienen en krijgen dan een kans om te spelen in de geest van de Draak nu.

In spel Dragon Spirit online heeft zijn eigen eigenaardigheden. Ten eerste, dit sprookjesachtige wereld echt indruk met zijn natuurschoon: je ziet met sneeuw bedekte bergen Sherusa, weelderige groene bossen ... Maar geweldige graphics game wereld - dat is niet alles! Tweede - grondig onderzocht gameplay, sluitsysteem, commando en enkele gevechten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om: een ontmoeting met het kwaad bazen en honderden kwade monsters; bezoeken gevaarlijke kerkers, vechten in de bloedige arena van dynamische PvP en PvE gevechten; vinden alle artefacten verspreid over de hele wereld. Maar natuurlijk, het belangrijkste kenmerk van het spel is uniek en legendarisch roep van de Draak op het slagveld.

Opvallend een uniek sluitsysteem. In dit spel, het kasteel - het hart van de spelers en de plaats van het gevecht strategieën. U krijgt de gelegenheid om een ​​van de sluizen te sluiten en bovendien word koning hebben. Samen met andere spelers zul je geleidelijk ontwikkelt het kasteel: zeug en oogst, extract steen, verrichten van onderzoek en om hun troepen te trainen. Voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling zal u titels en rangen te ontvangen. Hoe harder je het doet, hoe sneller uw paleis het centrum van het koninkrijk geworden.

Speel online game Dragon Spirit handomdraai. Het hele spel is gebaseerd op de incrementele systeem gevechten een op een en in groepen.

Hier zijn de verschillende rassen

• Mensen

• Elves

• Orcs

• Forsaken

Het is ook mogelijk in het spel Dragon Spirit, kunt u kiezen uit een van de character classes:

• Healers

• Knights

• Magee

• Dieven

• Priesters

• Hunters

• Warriors

Het spel heeft allerlei tactiek gevechten en wapens, veel artefacten en speciale functies die u toelaat om de hele dynamiek van de strijd voelen.

In enkele PvP en PvE gevecht, en je kunt een groep maken en kijken naar de strijd op het scherm van hun kameraden en vijanden, om al hun acties op een gevecht arena zien.

Groep gevechten - het is een kenmerk van de Dragon Spirit.

Voor team gevechten voorziet in een systeem: het verzamelen van zijn vijf metgezellen, de beoordeling van de mogelijkheden en capaciteiten van elk van hen, moet je een waardige tegenstander kiezen. Met behulp van deze tactiek, krijg je dichter bij de overwinning zelf.

Speelt een belangrijke rol en de plaats van de slag, omdat de juiste plaatsing van spelers in de arena is afhankelijk van je overwinning: u kunt kiezen voor een van de negen voorgestelde gebieden.

Deze locaties zijn in de vorm van kamers voor opeenvolgende gevechten met de meest sinistere wezens. Na de slag, u doorgeven aan het volgende niveau van complexiteit.

Speel online game Dragon Spirit zal interessant zijn en grote liefhebbers dwalen door mysterieuze kerkers op zoek naar schatten. Ontworpen voor deze speciale "zones" die kunnen worden afgespeeld op de dag tien keer.

Ook zult u een beloning ontvangt. Wanneer de laatste award, zal het nodig zijn om het te bestrijden "leider." Solo kun je nauwelijks omgaan. En op dit cruciale moment kunt u de hulp van de grote draak, die kan worden geraadpleegd op het slagveld te werven. Deze majestueuze en krachtige wezens zijn altijd bereid om spelers te helpen.

Online spel Dragon Spirit heeft vele speciale functies, een daarvan is de creatie van objecten, hoge kwaliteit wapens en artefacten. Als u wilt uw niveau te verhogen, dan worden betrokken bij de uitvoering van quests in het spel die honderden, of neem deel aan de strijd.

 

Geest van de Draak online registratie